ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ

ВИДЕО

   13 август, 2022 14:40

   Ковачевски: „e.GO“ инвестиција во ТИРЗ Тетово е од огромно значење за државната и локална економија

   13 август, 2022 12:20

   Потпишување договор за новата инвестиција „e.GO” во ТИРЗ – Тетово (во живо)

   12 август, 2022 20:07

   Пендаровски: Младите се јадрото на секоја прогресивна општествена промена

   12 август, 2022 19:07

   Доделување награда за младинско учество (во живо)

   12 август, 2022 12:57

   Регистрирани вкупно шест случаи на африканска свинска чума во земјава

   12 август, 2022 12:14

   Прес-конференција на директорот на АХВ Николче Бабовски (во живо)

   11 август, 2022 16:02

   КЗБ очекува до крајот на неделата да има разрешница со првиот суспектен случај на мајмунски сипаници кој одбива да се тестира

   11 август, 2022 16:01

   Утре истекува рокот за пријавување за гласање во домашни услови за изборите за градоначалници на Маврово и Ростуше и на Центар Жупа и за Советот на Тетово

   11 август, 2022 15:09

   Изјава за медиуми на Комисијата за заразни болести (во живо)

   11 август, 2022 14:37

   За сигурен напредок на младите, потребни се сериозни чекори и соработка на регионот

   Влада на РСМ
   Собрание на РСМ
   Претседател на РСМ
   Министерство за инф. опш. и адм.
   In addition to introducing live roulette, Playtech has made a variety of table games. From the classics to the experimental, this software company has made it possible to play multiple games in one session. The company also offers different VIP rooms with different table limits. Another exciting feature of Playtech live casinos is its Hi-Lo card game. The multi-game feature allows players to view two roulette tables simultaneously and play as many as three games at one time.
   Back to top button
   Close
   Close