• вторник, 21 март 2023
Науката издаде „последно предупредување“ за климата

Науката издаде „последно предупредување“ за климата

Лондон, 20 марфт 2023 (МИА) - Науката издаде „последно предупредување“ за климатската криза, бидејќи зголемените емис...

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Апарати за домаќинство кои трошат најмногу енергија кога не се во употреба

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) - Некои...

Бен Афлек и Мет Дејмон успешни соработници и во своите 50-ти

Бен Афлек и Мет Дејмон успешни соработници и во своите 50-ти

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) -

Скромниот „селски“ дом на Рајан Рејнолдс

Скромниот „селски“ дом на Рајан Рејнолдс

Њујорк, 20 март 2023 (МИА)

Пинк не ѝ дозволува на ќерка ѝ да има телефон

Пинк не ѝ дозволува на ќерка ѝ да има телефон

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) -

Четкањето заби кај децата е битно од најрана возраст

Четкањето заби кај децата е битно од најрана возраст

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) -

Дали трудниците смеат да јадат мед?

Дали трудниците смеат да јадат мед?

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) -

Научник се одлучи на 100 дена живот под море

Научник се одлучи на 100 дена живот под море

Лос Анџелес, 20 март 2023 (МИА) -

Речиси 70 пациенти од цела Европа пријавиле ботулизам по ботокс-инјекции за слабеење

Речиси 70 пациенти од цела Европа пријавиле ботулизам по ботокс-инјекции за слабеење

Истанбул, 17 март 2023 (МИА) - В...

Денот на Свети Патрик - светски празник на ирската душа

Денот на Свети Патрик - светски празник на ирската душа

Даблин, 17 март 2023 (МИА) - Ирц...

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

„Мајкрософт“ додава вештачка интелигенција во „Офис“

Лос Анџелес, 17 март 2023 (МИА) -

Песната од „Пријатели“ придонела за привремен распад на бендот „Рембрантс“

Песната од „Пријатели“ придонела за привремен распад на бендот „Рембрантс“

Лос Анџелес, 17 март 2023 (МИА) -

Колку пари даваат европските држави заради повеќе деца во семејството?

Колку пари даваат европските држави заради повеќе деца во семејството?

Загреб, 16

Пентагон објави документи за можно присуство на вонземјани

Пентагон објави документи за можно присуство на вонземјани

Вашингтон, 16

По 100 години, волците се вратија во Белгија

По 100 години, волците се вратија во Белгија

Брисел,

Image

Миа мрежа