• вторник, 21 март 2023

Слободан Иванов

Последно најавување: Tuesday, 21 March 2023, 07:54 am

Науката издаде „последно предупредување“ за климата

Науката издаде „последно предупредување“ за климата

Лондон, 20 марфт 2023 (МИА) - Науката издаде „последно предупредување“ за климатската криза, бидејќи зголемените емисии на стак...

Image