• недела, 02 април 2023
Левица: ДУП-от во Карпош ДПМНЕ го поддржа уште 2017 година

Левица: ДУП-от во Карпош ДПМНЕ го поддржа уште 2017 година

1 април 2023 На вчерашната седница на Советот на Општина Карпош беше изгласaн Деталниот урба...

Ахмети: Согласно статутот во ДУИ не се дозволени фракции, ќе треба да се почека до следниот конгрес

Ахмети: Согласно статутот во ДУИ не се дозволени фракции, ќе треба да се почека до следниот конгрес

Тетово, 1 април 2023 (МИА) – По речиси пет часа заврши седницата...

Членовите на таканречена Огнена група ќе делуваат како фракција во ДУИ

Членовите на таканречена Огнена група ќе делуваат како фракција во ДУИ

Тетово, 1 април 2023 (МИА) - Четири часа по почетокот на седницата на Централнот...

Мицкоски прифаќа уставни измени според хрватскиот модел

Мицкоски прифаќа уставни измени според хрватскиот модел

Штип, 1 април 2023 (МИА) - Во овој парламентарен состав промена на Устав нема да има...

Мицкоски: Има неформална коалиција СДС-ДУИ-Левица, тие гласаа точки за бетонизација и бизниси во Скопје и Карпош

Мицкоски: Има неформална коалиција СДС-ДУИ-Левица, тие гласаа точки за бетонизација и бизниси во Скопје и Карпош

Штип, 1 април 2023 (МИА) - Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ при ден...

Кузеска: Во над 40 општини раководени од ВМРО-ДПМНЕ речиси и да нема ниту еден капитален проект

Кузеска: Во над 40 општини раководени од ВМРО-ДПМНЕ речиси и да нема ниту еден капитален проект

Скопје, 1 април 2023    Една и пол години од мандатот на градона...

ДУИ со нова седница на Централното претседателство

ДУИ со нова седница на Централното претседателство

Тетово, 1 април 2023 (МИА) - Демократската унија за интеграција...

ВМРО-ДПМНЕ од Охрид стартуваше со кампањата за поддршка на туризмот „Ја сакам Македонија“

ВМРО-ДПМНЕ од Охрид стартуваше со кампањата за поддршка на туризмот „Ја сакам Македонија“

СПМ: Бранејќи ја законитоста Уставниот суд всушност создаде конфузија и револт кај најголемиот дел од населението

СПМ: Бранејќи ја законитоста Уставниот суд всушност создаде конфузија и револт кај најголемиот дел од населението

Скопје, 31 март 2023 Бранејќи ја законитоста Уставниот суд всушност создаде конфузија и рево...

ДС: Неразумна и неприфатлива одлука за енормното зголемување на платите на функционерите

ДС: Неразумна и неприфатлива одлука за енормното зголемување на платите на функционерите

Скопје, 31 март 2023 Демократс...

Мицкоски: Незнаење или манипулација е тврдењето на власта за влезот на Бугарите во Уставот

Мицкоски: Незнаење или манипулација е тврдењето на власта за влезот на Бугарите во Уставот

Скопје, 31 март 2023 (МИА) - Тврдењата на власта дека со влез на Бугарите во Устав се прави дистинкц...

Богоев на средба со пензионери: Рекордно ги зголемивме пензиите на 330.000 пензионери

Богоев на средба со пензионери: Рекордно ги зголемивме пензиите на 330.000 пензионери

Скопје, 31 март 2023 Потпретседателот на СДСМ, Стефан Бого...

ДС: Наместо увоз на работна сила,  преквалификација и подобри услови за вработување на младите

ДС: Наместо увоз на работна сила, преквалификација и подобри услови за вработување на младите

Скопје, 31 март 2023 

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ по изнесените ставови на министерката Петровска

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ по изнесените ставови на министерката Петровска

Скопје, 31 март 2023 Почитувани, Славјанка Петровска треба да престане да глуми жртв...

БЕСА бара уставни измени и за албанскиот јазик

БЕСА бара уставни измени и за албанскиот јазик

31 март 2023 Почитувани претставници на медиумите, Се наоѓаме во историски и многу в...

Image

Миа мрежа