• недела, 02 април 2023

Антоанела Димитриевска, Велес

Последно најавување: Thursday, 01 January 1970, 01:00 am

На велешко езеро „Младост“ акција за пошумување на опожареното

На велешко езеро „Младост“ акција за пошумување на опожареното

Велес, 1 април 2023 (МИА) - Здружението „Акцијаш ветерани“ и Сојузот на акцијаши ветера...

Се реконструира улицата „Андон Шурков“ во Велес

Се реконструира улицата „Андон Шурков“ во Велес

Велес,31 март 2023 (МИА) - Општина Велес денеска започна со  реконструкција на д...

Најмладите на Велес го одбележаа Денот на шегата

Најмладите на Велес го одбележаа Денот на шегата

Велес, 31 март 2023 (МИА) - Најмалите децата од градинките и основните училишта од Велес денеска облечени во с...

Забрана за движење во околина на оштетен потпорен ѕид во Велес

Забрана за движење во околина на оштетен потпорен ѕид во Велес

Велес, 30 март 2023 (МИА) - Како резултат на оштетување на дел од потпорен ѕид од камен на ул...

Градежни активности во населените места во општина Градско

Градежни активности во населените места во општина Градско

Велес, 29 март 2023 (МИА) - Почна изградбата на улица во село Во...

Велешките средношколци се едуцираат за безбедност во сообраќајот

Велешките средношколци се едуцираат за безбедност во сообраќајот

Велес, 28 март 2023 (МИА) - Во организација на Општинскиот совет за превенција на детск...

Image