• сабота, 03 јуни 2023

Хатка Смаиловиќ

Последно најавување: Thursday, 01 June 2023, 09:28 am

Втор регионален судски форум „Родова еднаквост и Западниот Балкан‟ утре во Белград

Втор регионален судски форум „Родова еднаквост и Западниот Балкан‟ утре во Белград

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) - Над сто судии и други претставници од правосудството...

Предлогот за основање независна агенција за борба со висока корупција и криминал во Собранието

Предлогот за основање независна агенција за борба со висока корупција и криминал во Собранието

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) – Во рамки на 111 седница, Собранието расправаше за Пре...

Договорот за обезбеденост со храна во рамки на иницијативата „Отворен Балкан“ пред пратениците

Договорот за обезбеденост со храна во рамки на иницијативата „Отворен Балкан“ пред пратениците

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) - Собранието денеска разгледа повеќе точки од 95 седниц...

Арсовска: Во подобра кондиција градот никогаш не бил

Арсовска: Во подобра кондиција градот никогаш не бил

Скопје, 31 мај 2023 (МИА) - Градоначалничката Данела Арсовска демантира дека е пр...

Арсовска: Прво е прашањето кој пали во Скопје, а не кога мостот ќе биде во употреба

Арсовска: Прво е прашањето кој пали во Скопје, а не кога мостот ќе биде во употреба

Скопје, 31 мај 2023 (МИА) - Иницијалното прашање е кој пали во градот Скопје и ко...

Учебникот по Историја и општество за петто одделение повлечен од наставата 

Учебникот по Историја и општество за петто одделение повлечен од наставата 

Скопје, 31 мај 2023 (МИА) - Учебникот по Историја и општество за петто одделение...

Скопјанец осомничен за семејно насилство

Скопјанец осомничен за семејно насилство

Скопје, 31 мај 2023 (МИА) -  Јавен обвинител од Основното јавно обвинителств...

Османи во Осло на министерски состанок на НАТО

Османи во Осло на министерски состанок на НАТО

Скопје, 31 мај 2023 (МИА) - Од Братислава каде учествуваше на Глобсек 2023, минис...

Млади професионалци за животна средина на сесија за размена на искуства на ОН

Млади професионалци за животна средина на сесија за размена на искуства на ОН

Скопје, 31 мај 2023 (МИА) – Климатските промени, загубите во биодиверзитетот, заг...

Црвен крст на град Скопје ќе го одбележи Светскиот ден на згрижувачи

Црвен крст на град Скопје ќе го одбележи Светскиот ден на згрижувачи

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) - Црвен крст на град Скопје денеска во Зоолошката гради...

Image