• недела, 19 мај 2024

Гордана Василева

Последно најавување: Monday, 13 May 2024, 02:17 pm

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

9 мај 2024 Скопје – Центарот за развој на Скопскиот плански регион организира дводнев...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

7 мај 2024 Скопје – Централната прослава за одбележување на Денот на македонската пол...

На денешен ден

На денешен ден

7 мај 2024 (МИА)    - Денеска е Ден на македонската полиција.  

Од верските календари

Од верските календари

Од верските календари  7 мај 2024 (МИА)   Според ка...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 7 мај 2024 (МИА) - Денеска е вторник, 7 мај 2024 година, 128-иот ден во годината. До крајот на годинат...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

6 мај 2024 Штип – Манифестација „Велигденски игри без граници“. (во ЗОО парк...

На денешен ден

На денешен ден

6 мај 2024 (МИА)   1626.- Холандскиот доселеник Питер Минуит од Индијанц...

Од верските календари

Од верските календари

Од верските календари  6 мај 2024 (МИА)   Според ка...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 6 мај 2024 (МИА) - Денеска е понеделник, 6 мај 2024 година, 127-иот ден во годината. До крајот на годи...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

4 мај 2024 Скопје – Одбележување на 121 година од смртта на Гоце Делчев. (црк...

На денешен ден

На денешен ден

4 мај 2024 (МИА)   - Денеска е Светски ден на борба против астмата   

Од верските календари

Од верските календари

Од верските календари  4 мај 2024 (МИА)   Според ка...

Image