• вторник, 21 март 2023

Александар Атанасов

Последно најавување: Monday, 20 March 2023, 08:46 am

Изјава на вицепремиерката Грковска (во живо)

Изјава на вицепремиерката Грковска (во живо)

Скопје, 20 март 2023 (МИА) - Изјава на вицепремиеркатаза политики за добро владеење Славица Грковска.

Ковачевски: Нема препрека за втората меѓувладина конференција, но поради неодговорното однесување на опозицијата првпат може самите да се блокираме

Ковачевски: Нема препрека за втората меѓувладина конференција, но поради неодговорното однесување на...

Скопје, 17 март 2023 (МИА) – Преговарачката рамка е усвоена од сите 27 земји членки на ЕУ, не постои никаква п...

Ковачевски: По отворените преговори, пред нас е можноста за членство во ЕУ до 2030 година

Ковачевски: По отворените преговори, пред нас е можноста за членство во ЕУ до 2030 година

Скопје, 17 март 2023 (МИА) - Премиерот Димитар Ковачевски се обрати на почетокот на 16.на Советот за стабили...

Ковачевски ги пречека Борел и Вархеји: Европска поддршка за следниот исчекор во европските интеграции

Ковачевски ги пречека Борел и Вархеји: Европска поддршка за следниот исчекор во европските интеграци...

Скопје, 17 март 2023 (МИА) -  Премиерот Димитар Ковачевски денеска во Скопје ги пречека...

Прес-конференција на премиерот Ковачевски по состанокот на Советот на социјална сигурност (во живо)

Прес-конференција на премиерот Ковачевски по состанокот на Советот на социјална сигурност (во живо)

Скопје, 16 март 2023 (МИА ) - Прес конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Ди...

Премиерот Ковачевски и министерот Бектеши во посета на маркет

Премиерот Ковачевски и министерот Бектеши во посета на маркет

Скопје, 16 март 2023 (МИА) - Претседателот на Владата на Република Се...

Изјава на директорот на ЦУК Ангелов (во живо)

Изјава на директорот на ЦУК Ангелов (во живо)

Скопје, 16 март 2023 (МИА) – Изјава за медиуми на директорот на Центарот за управување со кризи Стојанче Ангел...

Image