• понеделник, 17 јуни 2024
Благодарници „Илинден“ за Мојсова-Чепишевска и Антоновски за особен придонес за македонското национално малцинство во Албанија

Благодарници „Илинден“ за Мојсова-Чепишевска и Антоновски за особен придонес за македонското национално малцинство во Албанија

Дебар, 10 мај 2024 (МИА) - Претседателот на македонското друштво „Илинден“ од Тирана, Никола Ѓурѓај,...

Благодарници за вработените во Уставниот суд за успешно организирање на Меѓународна конференција по повод 60 години Уставен суд

Благодарници за вработените во Уставниот суд за успешно организирање на Меѓународна конференција по повод 60 години Уставен суд

Скопје, 1 април 2024 Претседателката на Уставниот суд Добрила Кацарска додели благодарници в...

Цане Мирков дарувал крв 75 пати, благодарници за крводарители доделени во Кавадарци

Цане Мирков дарувал крв 75 пати, благодарници за крводарители доделени во Кавадарци

Кавадарци, 19 март 2024 (МИА) - Цане Мирков дарувал крв 75 пати, благодарници за крводарители беа &n...

Благодарници за крводарителите од Охрид и Дебрца

Благодарници за крводарителите од Охрид и Дебрца

Охрид, 13 март 2023 (МИА) – По повод 17 март Денот на крводарителството и Денот на Црвениот крст на...

Донација и благодарници од Извидничкиот одред во Крива Паланка за поддржувачите на проектот „Боренка“

Донација и благодарници од Извидничкиот одред во Крива Паланка за поддржувачите на проектот „Боренка“

Крива Паланка, 6 февруари 2024 (МИА) – Со одлука на старешинството на Извиднички одред „Наум Наумовс...

Градоначалникот на Ресен Јован Тозиевски посети и награди општински институции

Градоначалникот на Ресен Јован Тозиевски посети и награди општински институции

Ресен, 2 јануари 2024 (МИА) - Градоначалникот на Општина Ресен Јован Тозиевски ја продолжи традиција...

Оставки и на британските министри за транспорт и за животна средина

Оставки и на британските министри за транспорт и за животна средина

Лондон, 13 ноември 2023 (МИА) - Британскиот министер за транспорт Џеси Норман и министерката за живо...

Доделени благодарници на традиционалната крводарителска акција во Карпош

Доделени благодарници на традиционалната крводарителска акција во Карпош

Скопје, 1 ноември 2023 (МИА) - Во рамки на Денови на Општина Карпош, денеска традиционално се о...

Доделени благодарници по повод  31 година од постоење на Лекарската комора

Доделени благодарници по повод 31 година од постоење на Лекарската комора

Скопје, 5 јуни 2023 (МИА) - По повод 31 година од постоење на Лекарската комора на Северна Македониј...

Герасимовски: Дарувањето крв е највисокиот чин на хуманост

Герасимовски: Дарувањето крв е највисокиот чин на хуманост

Скопје, 17 март 2023 (МИА) - „Донација која доаѓа од срце - Подари живот“, со оваа порака Општина Це...

Благодарници и признанија за истакнати крводарители во Неготино

Благодарници и признанија за истакнати крводарители во Неготино

Неготино, 15 март 2023 (МИА) - Во пресрет на 17 Март - Денот на крводарителите, денеска...

Благодарници „Илинден

Благодарници „Илинден" за Попи и Мазнику од Македонското друштво во Тирана

Дебар, 26 февруари 2023 (МИА) - Претседателот на македонското друштво...

Благодарници за Јоана и Кејс Баарс од Холандија за нивните донации во медицинска опрема

Благодарници за Јоана и Кејс Баарс од Холандија за нивните донации во медицинска опрема

Скопје, 28 октомври 2022 (МИА) - Министерот за надворешни работи Бујар Османи оствари средба со брачнио...

АМС им додели благодарници на шахистите Табаковски и Велкоски

АМС им додели благодарници на шахистите Табаковски и Велкоски

Скопје, 24 август 2022 (МИА) - Агенцијата за млади и спорт организираше прием за младите надежи на ШК А...

Банка за храна на Македонија додели благодарници на 20 компании поради обезбедени донации за лица од социјален ризик

Банка за храна на Македонија додели благодарници на 20 компании поради обезбедени донации за лица од социјален ризик

Скопје, 9 јуни 2022 (МИА) - Банка за храна на Македонија денеска им додели благодарници на компании кои...

Image

Остани поврзан