• понеделник, 22 април 2024

Александар Бачиќ, Охрид

Последно најавување: Monday, 22 April 2024, 01:39 pm

Кандидатите за пратеници на СДСМ на средби со претставници на бизнис-секторот во Охрид

Кандидатите за пратеници на СДСМ на средби со претставници на бизнис-секторот во Охрид

Охрид, 20 април 2024 (МИА) – Носителот на изборната листа на СДСМ за петтата изборна единица, Јован Митрески и...

Ковачевски: Избор меѓу надеж, посветена работа и чесност наспроти кукавичлук, лажен патриотизам и дигање раменици

Ковачевски: Избор меѓу надеж, посветена работа и чесност наспроти кукавичлук, лажен патриотизам и ди...

Охрид, 19 април 2024 (МИА) – Нашиот главен фокус останува членството во Европската Унија. ЕУ е единствената ша...

Мицкоски од митингот во Охрид побара обединување за подобро утре за сите

Мицкоски од митингот во Охрид побара обединување за подобро утре за сите

Охрид, 18 април 2024 (МИА) – Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, од големиот собир во Охрид од каде парт...

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе води позитивна кампања што ќе ја врати довербата на граѓаните во институциите 

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ ќе води позитивна кампања што ќе ја врати довербата на граѓаните во институциит...

Охрид, 18 април 2024 (МИА) – Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска од Охрид на првиот ден од пред...

Мицкоски и Пецаков во увид на градежни активности на три локации низ Охрид

Мицкоски и Пецаков во увид на градежни активности на три локации низ Охрид

Охрид, 18 април 2024 (МИА) – Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, денеска во рамки на работната посета н...

Стевчо Јакимовски пред охриѓани ги презентираше 17-те точки од предизборната програма

Стевчо Јакимовски пред охриѓани ги презентираше 17-те точки од предизборната програма

Охрид, 17 април 2024 (МИА) - Кандидатот за претседател на Граѓанската опција за Македонија, Стевчо Јакимовски,...

Во Охрид двоедневна Национална конференција за културно наследство и туризам

Во Охрид двоедневна Национална конференција за културно наследство и туризам

Охрид, 17 април 2024 (МИА) – Во организација на Институтот за културно наследство и археологија во Скопје, на...

Плоштад во Охрид ќе го носи името на уметникот Вангел Наумоски

Плоштад во Охрид ќе го носи името на уметникот Вангел Наумоски

Охрид, 17 април 2024 (МИА) – Плоштадот кај поранешниот Мини маркет во Охрид ќе го носи името на познатиот умет...

Црвениот крст од Охрид организира Акција за собирање донации за социјално ранливи граѓани во општините Охрид и Дебрца

Црвениот крст од Охрид организира Акција за собирање донации за социјално ранливи граѓани во општини...

Охрид, 15 април 2024 (МИА) - Во рамките на социјално-хуманитарната дејност, а по повод одбележувањето на Недел...

Нови дијагностички методи во Центарот за јавно здравје во Охрид

Нови дијагностички методи во Центарот за јавно здравје во Охрид

Охрид, 15 април 2024 (МИА) – Центарот за јавно здравје од Охрид во неколку наврати воведе, и продолжува да вов...

Дилер на дрога приведен во Охрид

Дилер на дрога приведен во Охрид

Охрид, 13 април 2024 (МИА) – Полициски службеници од Одделението за недозволена т...

Image