• сабота, 03 јуни 2023

Ана Цветковска

Последно најавување: Friday, 02 June 2023, 10:28 pm

Приведен крадец во Скопје и ќе биде спроведен во затвор

Приведен крадец во Скопје и ќе биде спроведен во затвор

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) -  Полициски службеници од Оперативен тим потраги...

Посебен сообраќаен режим денеска и утре во Скопје

Посебен сообраќаен режим денеска и утре во Скопје

Скопје, 2 јуни 2023 (МИА) - Единицата за безбедност на патниот сообраќај при Секторот за внатрешни работи - Ск...

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје

Скопје, 1 јуни 2023 (МИА) - Единицата за безбедност на патниот сообраќај при Сект...

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

МВР во координација со Амбасадата на САД спроведе тактичка вежба „Лебед 2023“

Скопје, 30 мај 2023 (МИА) - Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денес...

Илјадници љубители на јапонска култура присустуваа на второто издание на фестивалот Нихон-џи

Илјадници љубители на јапонска култура присустуваа на второто издание на фестивалот Нихон-џи

Скопје, 30 мај 2023 (МИА) - Илјадници љубители на јапонската култура викендов при...

Регионална конференција: „Успешни заедно! Регионални увиди и пристапи за спречување и борба против трговијата со луѓе“  (во живо)

Регионална конференција: „Успешни заедно! Регионални увиди и пристапи за спречување и борба против т...

Скопје, 30 мај 2023 (МИА) - Регионална конференција: „Успешни заедно! Регионални увиди и пристапи за спречувањ...

Седница на Судски совет (во живо)

Седница на Судски совет (во живо)

Скопје, 30 мај 2023 (МИА) - Судскиот Совет на Република Северна Македонија денеска ја одржува 443-та седница.&...

Работната група за уставни измени најави интензивирање на работата, САД и ЕУ повикуваат на национален консензус за евроинтеграциите

Работната група за уставни измени најави интензивирање на работата, САД и ЕУ повикуваат на национале...

Скопје, 20 мај 2023 (МИА) – Работната група за подготовка на предлог иницијативат...

Цаца Николовска: Едногласно усвоен Деловникот, со него дефиниран фокусот на уставните измени согласно европскиот предлог

Цаца Николовска: Едногласно усвоен Деловникот, со него дефиниран фокусот на уставните измени согласн...

Скопје, 19 мај 2023 (МИА) -  Работната група што треба да ја подготви предлог-иницијативата за измени на...

Мехмеди: Работната група денеска треба да одлучи за деловникот, не е пријавено дека ќе се зборува за други теми

Мехмеди: Работната група денеска треба да одлучи за деловникот, не е пријавено дека ќе се зборува за...

Скопје, 19 мај 2023 (МИА) - Точка на дневен ред на денешниот состанок на Работната група што треба да ја подго...

Северна Македонија е еден од лидерите во регионот во однос на целокупната медиумска слика во државата, вели Агелер за МИА

Северна Македонија е еден од лидерите во регионот во однос на целокупната медиумска слика во држават...

Скопје, 19 мај 2023 (МИА) - Има забелешки, но има и подобрувања, Северна Македонија е еден од лидерите во реги...

Image