• сабота, 02 март 2024
МИА Најави - МКД (ДПЛ)

МИА Најави - МКД (ДПЛ)

29 февруари 2024  Скопје - Собранието на Република Северна Македонија...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

29 февруари 2024  Скопје - Собранието на Република Северна Македонија...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

29 февруари 2024    Тирана - Самит на Западен Балкан за п...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

28 февруари 2024  Тирана - Претседателот на Република Северна Македони...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

28 февруари 2024  Скопје - Собранието на Р. Северна Македонија ќе ја о...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

28 февруари 2024   Тирана - Самит Украина - Југоисточна Европа...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

27 февруари 2024  Скопје - Претседателот на Собранието на Република Се...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

27 февруари 2024  Скопје - Средба на Клубот за младински прашања и пол...

МИА Најави - Свет

МИА Најави - Свет

27 Февруари 2024 БРИСЕЛ - Специјалниот претставник на ЕУ за Западен...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

26 февруари 2024 Скопје/Ротимље/Струмица - Активности на државниот врв по п...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

26 февруари 2024 Скопје/Ротимље/Струмица - Активности на државниот врв по п...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

26 февруари 2024   Лондон - Инвестициски самит за Западен Балк...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

25 февруари 2024 Битола - ВМРО-ДПМНЕ организира дебата „Енергетска платформ...

МИА Најави-свет

МИА Најави-свет

25 Февруари 2024 Киев – Прес-конференција на претседателот на Украина Волод...

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

24 февруари 2024 Дебар - Техничкиот премиер Талат Џафери ќе ја посети Oпшти...

Image

Остани поврзан