• вторник, 16 април 2024
МИА најави МКД

1 мај 2023 

Скопје – Првомајски протестен марш во организација на Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ). (старт пред седиштето на ССМ, улица „12-та Македонска ударна бригада“ број 2А/12:00)

Скопје – Првомајски протестен марш во организација на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија (КСС). (старт пред седиштето на КСС, улица „50-та Дивизија“ број 25/ 10:00/обраќања пред Владата /11:00)

___________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан