• среда, 21 февруари 2024

Блаже Дарудов

Последно најавување: Tuesday, 20 February 2024, 05:41 pm

ЗНМ: Партиските тензии кон новинарите се непотребни и контрапродуктивни

ЗНМ: Партиските тензии кон новинарите се непотребни и контрапродуктивни

Скопје, 20 февруари 2024 Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) изразува сериозна загриженост пор...

Се чисти поранешниот дом „Ранка Милановиќ“, поделена храна за тамошните семејства

Се чисти поранешниот дом „Ранка Милановиќ“, поделена храна за тамошните семејства

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Се чисти поранешниот објект на ЈУ за згрижување и воспитување на деца и млади...

МЗ: Демири имаше прва официјална средба со Јохансен

МЗ: Демири имаше прва официјална средба со Јохансен

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Министерот за здравство во техничката Влада, Илир Демири оствари прва официја...

Ковачевски: Концептот на СДСМ значи поголеми плати, пензии и демократија 

Ковачевски: Концептот на СДСМ значи поголеми плати, пензии и демократија 

Скопје, 19 февруари 2024 Претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски денеска го отвори промотивниот штаб...

МВР: Францускиот амбасадор се сретна со Тошковски, Буши и Бојмацалиев

МВР: Францускиот амбасадор се сретна со Тошковски, Буши и Бојмацалиев

Скопје, 19 февруари 2024 (МИА) - Министерот за внатрешни работи во техничката Влада, Панче Тошковски, заменик...

Министерството за транспорт и врски со реакција на прес-конференцијата на Град Скопје

Министерството за транспорт и врски со реакција на прес-конференцијата на Град Скопје

Скопје, 19 февруари 2024 Сакаме да ја информираме јавноста дека ги отфрламе паушалните и лажни обвинув...

Едукативен настан за трансплантација и органодарителство во Велес

Едукативен настан за трансплантација и органодарителство во Велес

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Едукативен настан, дизајниран за подобрување на знаењата од областа на трансп...

Делови од Сарај и Чучер Сандево без струја

Делови од Сарај и Чучер Сандево без струја

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Без струја денеска ќе останат делови од општините Сарај и Чучер Сандево, инфо...

Без струја утре делови од Сарај и Чучер Сандево

Без струја утре делови од Сарај и Чучер Сандево

Скопје, 19 февруари 2024 (МИА) - Без струја утре ќе останат делови од општините Сарај и Чучер Сандево, информи...

ИЈЗ: Вкупно 903 лица со овчи сипаници во јануари, 19-годишно лице од Кичево со заушки

ИЈЗ: Вкупно 903 лица со овчи сипаници во јануари, 19-годишно лице од Кичево со заушки

Скопје, 19 февруари 2024 (МИА) - Во текот на првиот месец од годинава во земјава пријавени се вкупно 1.182 заб...

Костадиновска-Стојчевска на изложбата ИАС’23: Младите архитекти се иднината на модерната држава

Костадиновска-Стојчевска на изложбата ИАС’23: Младите архитекти се иднината на модерната држава

Скопје, 15 февруари 2024 (МИА) - Министерката за култура во техничката Влада, Бисера Костадиновска - Стојчевск...

Image