• четврток, 11 април 2024
МИА Најави - МКД

3 јули 2023

Скопје -  Собраниската Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците ќе ја одржи 61. седница (сала „Борис Трајковски, 10:00)

Скопје - Собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата ќе ја одржи 23. седница (сала 4, 11:00)

Скопје - Министерот за информатичко општество и администрација Азир Алиу ќе одржи брифинг со новинари (канцеларии на МИОА, 09:00)

Скопје - Изложба „Скопски урбани приказни - во 5 и 17“, проект на ДЛУМ и КИЦ со што ќе се придружат на сеќавањето на 60 години од скопскиот земјотрес и на Ацо Шопов (КИЦ, 17:17)

Скопје - Промоција на книгата „A small Roma memory book“ од младата ромска културна работничка Џемилиана Абдулова (Приватен принт, 19:00)

Скопје - Изложба на најновите дела на сликарот Родољуб Анастасов (Салон 2, Музеј на град Скопје, 20:00)

_________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан