• среда, 22 мај 2024
МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - На подрачјето на општина Аеродром во Скопје вчера во 15.50 часот полицис...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 11 мај 2024 (МИА) - На 10.05.2024 во 19.30 часот во Куманово полициски службеници од Отсекот за недоз...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 10 мај 2024 (МИА) - На 09.05.2024 во 14.00 часот во Кочани, полициски службеници од...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје,  9 мај 2024 (МИА) - Во охридското село Велгошти вчера во 17.00 часот полициски службеници од СВР...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 2 мај 2024 (МИА) - На 01.05.2024, со наредба од Основен суд Велес, полициски службеници од Одделениет...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 29 април 2024 (МИА) - На 28.04.2024 во 15.55 часот во Куманово, полициски службеници од Отсекот за не...

МИА НАЈАВИ (ДПЛ)

МИА НАЈАВИ (ДПЛ)

25 април 2024 Скопје – Министерката за одбрана Славјанка Петровска ќе се об...

МИА Најави МКД (ДПЛ)

МИА Најави МКД (ДПЛ)

19 април 2024  Кавадарци - Дополнителниот заменик-министер за внатрешн...

МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

17 април 2024  Скопје...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Денеска (15.04.2024) во 01.20 часот на подрачјето на Бит Пазар во Скопје, полиц...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 8 април 2024 (МИА) - На 07.04.2024 во 15.00 часот во тетовското село Бродец, полициски службеници од...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 4 април 2024 (МИА) - На 03.04.2024 во 17.30 часот во Тетово, полициски службеници од СВР Тетово ги ли...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 2 април 2024 (МИА) - Синоќа во 21.00 часот на подрачјето на општина Аеродром во Скопје, полициски слу...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 28 март 2024 (МИА) - Единицата за економски и компјутерски криминал при СВР Скопје поднесе кривична п...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 27 март 2024 (МИА) - Во Струмица денеска во 01.45 часот полициски службеници од Секторот за внатрешни...

Image

Остани поврзан