• среда, 17 април 2024

Билјана Анастасова-Костиќ

Последно најавување: Tuesday, 16 April 2024, 12:09 pm

Прес-конференција на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска (во живо)

Прес-конференција на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска (во живо)

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Прес-конференција на градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска. 

Намален бројот на ученици во основните и средните училишта

Намален бројот на ученици во основните и средните училишта

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Бројот на ученици во редовните основни училишта на крајот на 2022/2023 година е...

Од четврток две дополнителни автобуски линии за Саемот на книга

Од четврток две дополнителни автобуски линии за Саемот на книга

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) информира дека од четврток ќе бидат пуште...

Изјава по повод снимањето на филмот „Скејтањето не е за девојчиња“ (во живо)

Изјава по повод снимањето на филмот „Скејтањето не е за девојчиња“ (во живо)

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Изјава на министерката за култура Бисера Костадиновска – Стојчевска и директорот...

Прес-конференција на „Алкалоид“ и Универзитетската клиника „Козле“ (во живо)

Прес-конференција на „Алкалоид“ и Универзитетската клиника „Козле“ (во живо)

Скопје, 16 април 2024 (МИА) - Прес-конференција по повод донацијата од „Алкалоид“ АД Скопје на иновативниот ле...

Грејната сезона завршува, доколку има потреба ќе биде вклучен системот за топлинска енергија

Грејната сезона завршува, доколку има потреба ќе биде вклучен системот за топлинска енергија

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Грејната сезона завршува денеска, но од Регулаторната комисија за енергетика вел...

Известување до корисниците

Известување до корисниците

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Медиумската информативна агенција (МИА) ги информира корисниците дека во текот н...

Народна банка: Новa веб-услуга за автоматизирано преземање податоци од курсната листа

Народна банка: Новa веб-услуга за автоматизирано преземање податоци од курсната листа

Скопје, 15 април 2024 (МИА) - Народната банка информира дека е изработена нова веб услуга за автоматизирано пр...

Во февруари зголемен бројот на туристи во однос на истиот период лани

Во февруари зголемен бројот на туристи во однос на истиот период лани

Скопје, 12 април 2024 (МИА) - Бројот на туристи во февруари е зголемен за 7,9 проценти во споредба со истиот м...

Османи најавува борд за ветинг на сите проекти и закони за заштита на животната средина

Османи најавува борд за ветинг на сите проекти и закони за заштита на животната средина

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Основање на борд за валидација, составен од домашни и меѓународни експерти, кој...

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски (во живо)

Изјава на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски (во живо)

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Изјава на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по средбата со членови...

Image