• понеделник, 22 април 2024

Љубица Марковска

Последно најавување: Monday, 27 November 2023, 08:59 am

Општина Карпош доби европско енергетско признание

Општина Карпош доби европско енергетско признание

Скопје, 27 ноември 2023 Минатата недела, градоначалникот Стевчо Јакимовски го прими Сертификатот за Ев...

Утре генерална проба за Самитот на ОБСЕ,  ќе бидат затворени неколку сообраќајници во Скопје

Утре генерална проба за Самитот на ОБСЕ, ќе бидат затворени неколку сообраќајници во Скопје

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Единицата за безбедност на патниот сообраќај при...

Поради генерална проба за Министерскиот совет на ОБСЕ, утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Поради генерална проба за Министерскиот совет на ОБСЕ, утре посебен сообраќаен режим во Скопје

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Министерството за внатрешни работи  информира дека утре од девет до 12 ча...

МЗШВ: Аплицирајте за дополнители директни плаќања за полјоделски култури, градинарски култури, овошни и лозови насади

МЗШВ: Аплицирајте за дополнители директни плаќања за полјоделски култури, градинарски култури, овошн...

Скопје, 27 ноември 2023  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Агенцијата...

НФФ:  Аплицирањето за програмата за мајчинство преку Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој е до 10 декември 2023

НФФ: Аплицирањето за програмата за мајчинство преку Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделст...

Скопје, 27 ноември 2023  Преку Агенцијата за финансиска поддршка за земјоделството и руралниот ра...

Костадиновска Стојчевска: Коалицијата на ДПМНЕ и Левица е коалиција на безредие

Костадиновска Стојчевска: Коалицијата на ДПМНЕ и Левица е коалиција на безредие

Скопје, 27 ноември 2023  Потпретседателката на СДСМ Бисера Костадиновска Стојчевска во интервју &...

Водата во Скопје безбедна и квалитетна за пиење

Водата во Скопје безбедна и квалитетна за пиење

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Водата во Скопје е квалитетна и  безбедна за пиење, покажуваат резул...

МЗ: Над 50 илјади граѓани примиле вакцина против сезонски грип

МЗ: Над 50 илјади граѓани примиле вакцина против сезонски грип

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) - Министерството за здравство информира дека над 50 илјади граѓани примиле вакци...

За една седмица санкионирани 264 непрописно паркирани возила на териотријата на општина Центар

За една седмица санкионирани 264 непрописно паркирани возила на териотријата на општина Центар

Скопје, 27 ноември 2023 (МИА) -  ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќај...

Објавен конкурс за наградата „Маџирмаалски поетски бранови“

Објавен конкурс за наградата „Маџирмаалски поетски бранови“

Скопје, 27 јуни 2023 (МИА) - Извршниот одбор на традиционалните „Маџирмаалски поетски средби“ и Комисијата за&...

Општина Кисела Вода ќе додели субвенции за огревно дрво на вкупно 478 семејства

Општина Кисела Вода ќе додели субвенции за огревно дрво на вкупно 478 семејства

Скопје, 20 ноември 2023 (МИА) - Вкупно 478 семејства од Општина Кисела Вода ќе добијат субвенција за набавенот...

Без вода дел од општина Кисела Вода

Без вода дел од општина Кисела Вода

Скопје, 20 ноември 2023 (МИА) -  Поради дефект на затворач на улица „Иван Хаџиниколов“, прекинато водосна...

Image