• понеделник, 17 јуни 2024
Хуманитарен концерт во чест на Климентина Рафајловска

Хуманитарен концерт во чест на Климентина Рафајловска

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Хуманитарен концерт во сеќавање на Климентина Рафајловска ќе се одржи...

,,Денови на хуманост - дарувај со љубов

,,Денови на хуманост - дарувај со љубов" во Делчево

Делчево, 1 декември 2023 (МИА) - Со многу активности, но со заеднички именител за свет без различнос...

Потребна е помош за 24-годишната Елена Маџова од Свети Николе

Потребна е помош за 24-годишната Елена Маџова од Свети Николе

Свети Николе, 2 ноември 2023 (МИА) - Потребна е финансиска помош на Еле...

Во Тетово ќе се продаваат уметнички слики, средствата наменети за лицата со посебни потреби

Во Тетово ќе се продаваат уметнички слики, средствата наменети за лицата со посебни потреби

Тетово, 27 јуни 2023 (МИА) – Во Тетово се организира хуманитарен настан...

Хуманитарен концерт утревечер во Долно Соње

Хуманитарен концерт утревечер во Долно Соње

Скопје, 16 јуни 2023 (МИА) - Во црквата „Свети Спас“ во Долно Соње утревечер ќе се одржи хуманитарен...

Хуманитарен настан по повод Неделата за борба против гладот во организација на Црвен крст - Делчево

Хуманитарен настан по повод Неделата за борба против гладот во организација на Црвен крст - Делчево

Делчево, 21 октомври 2022 (МИА) - Општинската организација на Црвниот крст од Делчево со хуманитарна со...

Животи погодени од гром

Животи погодени од гром

Прилеп, 8 август 2022 (МИА) - Посетата на згариштата на изгорените куќи е непријатна, болна, буди споме...

Велев: Светскиот ден на Црвениот крст го одбележуваме со должна почит кон сите оние кои помагаат и се хуманитарни

Велев: Светскиот ден на Црвениот крст го одбележуваме со должна почит кон сите оние кои помагаат и се хуманитарни

Скопје, 8 мај 2022 (МИА) – Во Градскиот парк во Скопје денеска традиционално беше одбележан 8 мај – Светскиот ден...

 Во Кавадарци одбележан Денот на хуманоста со хуманитарна акција

 Во Кавадарци одбележан Денот на хуманоста со хуманитарна акција

Кавадарци, 19 август 2021 (МИА) - По повод денешниот Светски ден на хуманоста, Комисиј...

Нема нови згрижувачки семејства во Прилеп, треба да се поттикне свеста кај граѓаните за хуманоста, а државата нуди погодности

Нема нови згрижувачки семејства во Прилеп, треба да се поттикне свеста кај граѓаните за хуманоста, а државата нуди погодности

Прилеп, 21 март 2021 (МИА) - Прилеп е меѓу гр...

Се повеќе луѓе се приклучуваат и донираат во акцијата „Месец на хуманост - Гази Баба се грижи“

Се повеќе луѓе се приклучуваат и донираат во акцијата „Месец на хуманост - Гази Баба се грижи“

Скопје, 25 октомври 2020 (МИА) - Акцијата „Месец на хуманост - Гази Баба се грижи” одлично напредува ве...

Image

Остани поврзан