• четврток, 23 мај 2024

Александар Самарџиев, Тетово

Последно најавување: Thursday, 01 January 1970, 01:00 am

Изложба на фотографии со птици и диви животни од Ариан Мавриќи во Тетово

Изложба на фотографии со птици и диви животни од Ариан Мавриќи во Тетово

Тетово, 22 мај 2024 (МИА) - Со самостојна изложба „Зборуваме со фотографии“...

Башким Хасани од Коалиција „Вреди“: Со гласањето во Ларце го добивме 14-тиот пратеник

Башким Хасани од Коалиција „Вреди“: Со гласањето во Ларце го добивме 14-тиот пратеник

Тетово, 22 мај 2024 (МИА) - Коалицијата „Вреди“ по денешното прегласување во изборното место 2101 во селото Ла...

Во Ларце, Општина Желино до 13 часот гласале 32,73 отсто од граѓаните

Во Ларце, Општина Желино до 13 часот гласале 32,73 отсто од граѓаните

Тетово, 22 мај 2024 (МИА) - Во единственото избирачко место во рамки на ИЕ6 каде денес се прегласува до 13 час...

Во Ларце, Општина Желино до 11 часот гласале 20,64 отсто од граѓаните

Во Ларце, Општина Желино до 11 часот гласале 20,64 отсто од граѓаните

Тетово, 22 мај 2024 (МИА) - Во единственото избирачко место во рамки на ИЕ6 каде денеска се прегласува поради...

Се прегласува во село Ларце, Општина Желино, процесот се одвива без проблеми

Се прегласува во село Ларце, Општина Желино, процесот се одвива без проблеми

Тетово, 22 мај 2024 (МИА) - Во избирачкото место број 2101 во селото Ларце, во Општина Желино, денеска има пре...

Синдикатот за здравство со поддршка на вработените во болницата во Лешок да опстои установата како самостоен правен субјект

Синдикатот за здравство со поддршка на вработените во болницата во Лешок да опстои установата како с...

Тетово, 21 мај 2024 (МИА) - Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита на РМ дава целос...

Средните тетовски училишта со Отворен ден, градоначалникот ветува подобри услови со новата Влада

Средните тетовски училишта со Отворен ден, градоначалникот ветува подобри услови со новата Влада

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) - На плоштадот во Тетово денеска се одржа активноста „Отворен ден“, организирана од...

Касами: Се работи за целосна промена на системот за комунални сметки, тоа бара време -граѓаните да дојдат во Општината да ги искажат нивните проблеми

Касами: Се работи за целосна промена на системот за комунални сметки, тоа бара време -граѓаните да д...

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) – За проблемите  со комуналните сметки кои согласно јавното-приватно партнерств...

За поднесените претставки околу уривањето на стадионот Касами дознал од јавноста, смета дека нема дискриминација и прекршување на законите

За поднесените претставки околу уривањето на стадионот Касами дознал од јавноста, смета дека нема ди...

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) - Градоначалникот на Тетово, Биљал Касами вели дека знае од медиумите за претставкит...

Касами: Добро оди целата процедура за договорање на следната влада

Касами: Добро оди целата процедура за договорање на следната влада

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) - Претседателот на Движење Беса, Биљал Касами денеска од Тетово информира дека добро...

Формиран Локален младински совет во Општина Јегуновце, за претседател избран Мартин Стојановски

Формиран Локален младински совет во Општина Јегуновце, за претседател избран Мартин Стојановски

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) -  Во рамки на Општина Јегуновце согласно одредбите од Закон за младинско учест...

Традиционалната манифестација „Денови на Кирил Пејчиновиќ“ се одржа во Тетово

Традиционалната манифестација „Денови на Кирил Пејчиновиќ“ се одржа во Тетово

Тетово, 19 мај 2023 (МИА) - Културно уметничкото друштво „Кирил Пејчиновиќ“ од тетовско Теарце вчера ја одржи...

Image