• e hënë, 15 korrik 2024
Pendarovski ia uroi fitoren zgjedhore Siljanovska-Davkovës dhe i dëshiroi sukses në funksionin e presidentit

Pendarovski ia uroi fitoren zgjedhore Siljanovska-Davkovës dhe i dëshiroi sukses në funksionin e presidentit

Shkup, 12 maj 2025 (MIA) - Pas ceremonisë zyrtare të pranim-dorëzi...

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - E vetmja mënyrë që Siljanovska të fitojë në duel është të para...

Pendarovski nga Krusheva: As nuk kam bojkotuar, dhe as nuk do t'i bojkotoj zgjedhjet, me 8 maj do të festojmë në gjithë Maqedoninë

Pendarovski nga Krusheva: As nuk kam bojkotuar, dhe as nuk do t'i bojkotoj zgjedhjet, me 8 maj do të festojmë në gjithë Maqedoninë

Krushevë, 26 prill 2024 (MIA) – Lufta edhe formalisht juridike edhe politike, nis nga e para, sikur...

Pendarovski: Rrethi i parë i votimit më 24 prill do ta paralajmërojë fituesin e 8 majit

Pendarovski: Rrethi i parë i votimit më 24 prill do ta paralajmërojë fituesin e 8 majit

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Kandidati presidencial Stevo Pendarovski sonte deklaroi se nuk do të pa...

Pendarovski: Pranoj debat me të gjithë kundërkandidatët

Pendarovski: Pranoj debat me të gjithë kundërkandidatët

Shkup, 20 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president Stevo Pendarovski e ka pranuar ftesën e servisi...

Pendarovski: Pranoj debat me të shtatë kandidatët, le të vijë edhe Mickoski

Pendarovski: Pranoj debat me të shtatë kandidatët, le të vijë edhe Mickoski

 Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Si kandidat për president në çdo kohë pranoj të ketë debate polit...

Pendarovski: Nëse anulohet Marrëveshja e Prespës, ne dalim nga NATO

Pendarovski: Nëse anulohet Marrëveshja e Prespës, ne dalim nga NATO

Gjevgjeli, 11 prill 2024 (MIA) - Nëse anulohet Marrëveshja e Prespës, ne dalim nga NATO. E thënë thj...

Kovaçevski: Pendarovski mund ta shpjegojë programin e tij në mënyrë të pavarur

Kovaçevski: Pendarovski mund ta shpjegojë programin e tij në mënyrë të pavarur

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Në tubimet e presidentit Pendarovski marrim pjesë në përputhje me njësi...

Pendarovski për Ramazan Bajram: Të bashkuar të ndajmë një vizion për mirëqenie, prosporitet dhe zhvillim të atdheut tonë të përbashkët

Pendarovski për Ramazan Bajram: Të bashkuar të ndajmë një vizion për mirëqenie, prosporitet dhe zhvillim të atdheut tonë të përbashkët

Shkup, 10 prill, 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ra...

Pendarovski: Të bëhet një hetim i duhur për shkatërrimin e Sallës Universale

Pendarovski: Të bëhet një hetim i duhur për shkatërrimin e Sallës Universale

Shkup, 9 prill 2024 (MIA) - Kandidati për president Stevo Pendarovski shpreh keqardhje për zjarrin e...

Konventa e kandidatit presidencial Stevo Pendarovski

Konventa e kandidatit presidencial Stevo Pendarovski

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Kandidati presidencial Stevo pendarovs...

Pendarovski i pranoi letrat kredenciale të ambasadorit të sapoemëruar të Republikës së Bjellorusisë, Sergej Malinovski

Pendarovski i pranoi letrat kredenciale të ambasadorit të sapoemëruar të Republikës së Bjellorusisë, Sergej Malinovski

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Presidenti i shtetit, Stevo Pendarovski, sot i ka pranuar letrat kredenc...

Pendarovski në takim me pjesëmarrësit në programin për mobilitet rajonal të hetuesve dhe aktivistëve të rinj

Pendarovski në takim me pjesëmarrësit në programin për mobilitet rajonal të hetuesve dhe aktivistëve të rinj

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sot është takuar me pjesëmarrësit e Program...

Pendarovski e dënoi sulmin terrorist në Moskë

Pendarovski e dënoi sulmin terrorist në Moskë

Shkup, 23 mars 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski e ka dënuar sulmin terrorist ndaj civilëve...

Pendarovski mori pjesë në stërvitjen e armatës në kazermën

Pendarovski mori pjesë në stërvitjen e armatës në kazermën "Heroi i popullit Strasho Pinxhur" në Petrovec

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sot në kazermën "Heroi i popullit Stra...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR