• e hënë, 11 dhjetor 2023
Kaevski: Mospjesëmarrja në Qeverinë teknike të VMRO-DPMNE-së, alibi për humbje zgjedhore

Kaevski: Mospjesëmarrja në Qeverinë teknike të VMRO-DPMNE-së, alibi për humbje zgjedhore

Shkup,  10 dhjetor 2023 (MIA) - Mospjesëmarrja e mundshme e VMRO-DPMNE-së në Qeverinë teknike d...

PTHP Shkup bën apel të mos përhapen informacione të paverifikuara për hetimin për Vanjën dhe Pançen

PTHP Shkup bën apel të mos përhapen informacione të paverifikuara për hetimin për Vanjën dhe Pançen

 Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA)  -  Prokuroria Themelore Publike Shkup apelon sërish gj...

Cvetanovska: Gjendja me të drejtat e njeriut është shqetësuese, duke sjellë shkelje të së drejtës për gjykim në afat të arsyeshëm

Cvetanovska: Gjendja me të drejtat e njeriut është shqetësuese, duke sjellë shkelje të së drejtës për gjykim në afat të arsyeshëm

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Shkelja e të drejtës për gjykim brenda n...

Revista

Revista "Ballë për ballë" dhe Boris Stamenov e morën çmimin "Meto Jovanovski" për vitin 2023

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Revistës jofitimprurëse "Ballë për ballë...

Prindërit reagojnë se nuk ka termine për ortoped, Ministria e Shëndetësisë thotë se kryejnë kontrolle në mënyrë që të mos pritet për termin

Prindërit reagojnë se nuk ka termine për ortoped, Ministria e Shëndetësisë thotë se kryejnë kontrolle në mënyrë që të mos pritet për termin

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Prindërit reagojnë se nuk ka termine për ortoped për fëmijët. Disa pr...

Despotovski: Vendosëm rregulla të qarta dhe transparente,  rezultati është një vëllim i rritur i investimeve

Despotovski: Vendosëm rregulla të qarta dhe transparente, rezultati është një vëllim i rritur i investimeve

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Ne vendosëm një qasje transparente dhe rregulla të qarta për dhënien...

Zyberi me rastin e 10 Dhjetorit: Çdokush ka të drejtë të jetojë një jetë normale

Zyberi me rastin e 10 Dhjetorit: Çdokush ka të drejtë të jetojë një jetë normale

 Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA)  -  Dispozitat e Deklaratës Universale për të Drejtat e...

Ligji për zyrën e kthimit të pronës hyn në procedurë kuvendore

Ligji për zyrën e kthimit të pronës hyn në procedurë kuvendore

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Në procedurë kuvendore hyn ligji për zyrën e kthimin të pronës, infor...

Shqiptohen 285 kundërvajtje trafiku në Shkup, 107 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Shqiptohen 285 kundërvajtje trafiku në Shkup, 107 për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Në kontrollet e trafikut në territorin e qytetit të Shkupit të kryera...

QMK: Gjithsej 1504 thirrje në numrin 112 në 24 orët e fundit, më e kërkuara ka qenë ndihma urgjente mjekësore

QMK: Gjithsej 1504 thirrje në numrin 112 në 24 orët e fundit, më e kërkuara ka qenë ndihma urgjente mjekësore

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Qendra për Menaxhim me Krizat (QMK) kumt...

Shënohet Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut, panel-diskutim për rolin e komuniteteve pakicë

Shënohet Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut, panel-diskutim për rolin e komuniteteve pakicë

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Me rastin e miratimit të Deklaratës Universale të të Drejtave të Njer...

Reagime partiake pas njoftimit se Xhaferi do të jetë kryeministër i Qeverisë Teknike, seancë e Komitetit Ekzekutiv të LSDM-së

Reagime partiake pas njoftimit se Xhaferi do të jetë kryeministër i Qeverisë Teknike, seancë e Komitetit Ekzekutiv të LSDM-së

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - LSDM-ja sonte në seancën e Komitetit Ekzekutiv duhet ta zyrtarizojë v...

Ndarja e çmimit shtetëror

Ndarja e çmimit shtetëror "Meto Jovanovski" 2023 - fitues është Platforma "Ballë për ballë" dhe Borçe Stojmenov

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Në Kuvend sot në mesditë do të ndahet çm...

Nga nesër regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën Prilep-Manastir

Nga nesër regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën Prilep-Manastir

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Nga nesër, e hënë, do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në rrugë...

Potenciali për bashkëpunim më dinamik shumësektorial ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë është i madh, thotë ambasadorja e Maqedonisë së Veriut në Sofje Rusi Popovska

Potenciali për bashkëpunim më dinamik shumësektorial ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë është i madh, thotë ambasadorja e Maqedonisë së Veri...

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Potenciali për bashkëpunim më dinamik shumësektorial ndërmjet Maqedon...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR