• e hënë, 11 dhjetor 2023
Në afërsi të fshatit Tabanoc janë gjetur 13 emigrantë nga Siria

Në afërsi të fshatit Tabanoc janë gjetur 13 emigrantë nga Siria

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) -  Trembëdhjetë emigrantë ilegalë nga Siria mbrëmë rreth orës 20:1...

Raport i Komitetit për Eliminimin e Diskriminimit Racor në KB: Bullgaria t'i garantojë të drejtat e komunitetit etnik maqedonas

Raport i Komitetit për Eliminimin e Diskriminimit Racor në KB: Bullgaria t'i garantojë të drejtat e komunitetit etnik maqedonas

 Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA)  -  Komiteti për Eliminimin e Diskriminimit Racor pranë...

Kaevski: Mospjesëmarrja në Qeverinë teknike të VMRO-DPMNE-së, alibi për humbje zgjedhore

Kaevski: Mospjesëmarrja në Qeverinë teknike të VMRO-DPMNE-së, alibi për humbje zgjedhore

Shkup,  10 dhjetor 2023 (MIA) - Mospjesëmarrja e mundshme e VMRO-DPMNE-së në Qeverinë teknike d...

PTHP Shkup bën apel të mos përhapen informacione të paverifikuara për hetimin për Vanjën dhe Pançen

PTHP Shkup bën apel të mos përhapen informacione të paverifikuara për hetimin për Vanjën dhe Pançen

 Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA)  -  Prokuroria Themelore Publike Shkup apelon sërish gj...

Cvetanovska: Gjendja me të drejtat e njeriut është shqetësuese, duke sjellë shkelje të së drejtës për gjykim në afat të arsyeshëm

Cvetanovska: Gjendja me të drejtat e njeriut është shqetësuese, duke sjellë shkelje të së drejtës për gjykim në afat të arsyeshëm

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Shkelja e të drejtës për gjykim brenda n...

Revista

Revista "Ballë për ballë" dhe Boris Stamenov e morën çmimin "Meto Jovanovski" për vitin 2023

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Revistës jofitimprurëse "Ballë për ballë...

Zyberi me rastin e 10 Dhjetorit: Çdokush ka të drejtë të jetojë një jetë normale

Zyberi me rastin e 10 Dhjetorit: Çdokush ka të drejtë të jetojë një jetë normale

 Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA)  -  Dispozitat e Deklaratës Universale për të Drejtat e...

QMK: Gjithsej 1504 thirrje në numrin 112 në 24 orët e fundit, më e kërkuara ka qenë ndihma urgjente mjekësore

QMK: Gjithsej 1504 thirrje në numrin 112 në 24 orët e fundit, më e kërkuara ka qenë ndihma urgjente mjekësore

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Qendra për Menaxhim me Krizat (QMK) kumt...

Shënohet Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut, panel-diskutim për rolin e komuniteteve pakicë

Shënohet Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Njeriut, panel-diskutim për rolin e komuniteteve pakicë

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Me rastin e miratimit të Deklaratës Universale të të Drejtave të Njer...

Ndarja e çmimit shtetëror

Ndarja e çmimit shtetëror "Meto Jovanovski" 2023 - fitues është Platforma "Ballë për ballë" dhe Borçe Stojmenov

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Në Kuvend sot në mesditë do të ndahet çm...

Nga nesër regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën Prilep-Manastir

Nga nesër regjim i përkohshëm i komunikacionit në rrugën Prilep-Manastir

Shkup, 10 dhjetor 2023 (MIA) - Nga nesër, e hënë, do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në rrugë...

Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqiptarët me Naser Zyberin, tani për së dyti me Talat Xheferin si kryeministër teknik-administrativ

Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqiptarët me Naser Zyberin, tani për së dyti me Talat Xheferin si kryeministër teknik-administr...

Shkup, 9 dhjetor 2023   Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqi...

Osmani: Misioni i radhës i partisë është presidenti i shtetit

Osmani: Misioni i radhës i partisë është presidenti i shtetit

 Shkup, 9 dhjetor 2023 (MIA)  -  Zëdhënësi i BDI-së dhe ministër i Punëve të Jashtme,...

Përmbyllet Dialogu i 4-t Zhan Mone në Bazosh, Francë

Përmbyllet Dialogu i 4-t Zhan Mone në Bazosh, Francë

Shkup, 9 dhjetor 2023   Me ftesë të eurodeputetëve, lehtësuesit e dialogut Zhan Mone, A...

Për LSDM-në Talat Xhaferi është zgjidhje e duhur dhe e mirë për një kryeministër teknik deri në zgjedhje

Për LSDM-në Talat Xhaferi është zgjidhje e duhur dhe e mirë për një kryeministër teknik deri në zgjedhje

 Shkup, 9 dhjetor 2023 (MIA)  - Konsiderojmë se Talat Xhaferi është zgjidhje e duhur dhe e...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR