• e hënë, 11 dhjetor 2023
Nënshkruhet marrëveshje me të cilën paralajmërohet se Spitali Klinik Tetovë do të rikonstruktohet me donacion nga kompania Ekolog

Nënshkruhet marrëveshje me të cilën paralajmërohet se Spitali Klinik Tetovë do të rikonstruktohet me donacion nga kompania Ekolog

 Tetovë, 9 dhjetor 2023 (MIA)   -  Drejtori i Spitalit Klinik të Tetovës, Ilir Demiri...

Ndalesë për automjete të rënda transportuese në qafën malore

Ndalesë për automjete të rënda transportuese në qafën malore "Gjavatë"

Shkup, 7 dhjetor 2023 (MIA) - Në rrugën magjistrale A-3, Manastir - Resnjë, në qafën malore "Gjavatë...

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari priti në takim ambasadoren gjermane, Petra Dreksller

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari priti në takim ambasadoren gjermane, Petra Dreksller

Gostivar, 7 dhjetor 2023 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot priti në takim...

Ambasadorja gjermane promovoi këndin e lojërave në qendrën për autizëm

Ambasadorja gjermane promovoi këndin e lojërave në qendrën për autizëm "Bllu pazëll" në Gostivar

Gostivar, 7 dhjetor 2023 (MIA) - Ambasadorja gjermane në vendin tonë Petra Dreksller gjatë vizitës s...

BDI: Të tregojë Komuna e Tetovës ku kanë përfunduar 25 milionë denarë të dedikuara për pagat e punëtorëve të NP

BDI: Të tregojë Komuna e Tetovës ku kanë përfunduar 25 milionë denarë të dedikuara për pagat e punëtorëve të NP "Higjiena komunale" - Tetovë

Tetovë, 7 dhjetor 2023 (MIA) - Para objektit të Ndërmarrjes publike “Higjiena komunale Tetova” – Tet...

Një pjesë e komunës së Çairit pa ujë

Një pjesë e komunës së Çairit pa ujë

Shkup, 7 dhjetor 2023 (MIA) - Pa ujë sot nga ora 10 janë disa nga shfrytëzuesit në rrugët "Vukovarsk...

Pa energji elektrike një pjesë e komunave Shuto Orizare, Saraj, Ilinden dhe Karposh

Pa energji elektrike një pjesë e komunave Shuto Orizare, Saraj, Ilinden dhe Karposh

Shkup, 7 dhjetor 2023 (MIA) - Pa energji elektrike sot do të mbeten një pjesë e konsumatorëve në kom...

Qyteti i Shkupit: Qytetet më të ndotura janë Strumica dhe Tetova

Qyteti i Shkupit: Qytetet më të ndotura janë Strumica dhe Tetova

Shkup, 6 dhjetor 2023 Sipas sistemit botëror të monitorimit  WAQI, i cili e mat ndotje...

Është përgatitur baza e të dhënave për shpellat në Parkun Kombëtar

Është përgatitur baza e të dhënave për shpellat në Parkun Kombëtar "Galiçica"

Ohër, 6 dhjetor 2023 (MIA) - Parku Kombëtar "Galiçica" përmes projektit "Mbrojtje e ekosistemeve të...

Paunov: Përpjekje për rrëmbimin e dy fëmijëve nga shkolla fillore në Karbinci

Paunov: Përpjekje për rrëmbimin e dy fëmijëve nga shkolla fillore në Karbinci

Shtip, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Në SHF "Strasho Pinxhur" në Karbinci në m...

Pa ujë Matka, Shishova, Gllumova dhe Arnakia

Pa ujë Matka, Shishova, Gllumova dhe Arnakia

 Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Për shkak të ndërrimit të valvulës, pa ujë nga ora 10.00 ja...

Aksioni i gjashtë i rregullt i dhurimit të gjakut në Dibër, janë grumbulluar 26 njësi gjaku

Aksioni i gjashtë i rregullt i dhurimit të gjakut në Dibër, janë grumbulluar 26 njësi gjaku

Dibër, 4 dhjetor 2023 (MIA) - Organizata komunale e Kryqit të Kuq-Dibër, në bashkëpunim me Institutin për Mjekësi Tra...

Ministrat Spasovski dhe Boçvarski për vizitë pune në Kumanovë

Ministrat Spasovski dhe Boçvarski për vizitë pune në Kumanovë

Shkup, 2 dhjetor 2023 (MIA) - Ministrat e Punëve të Brendshme dhe Transportit dhe Lidhjeve, Oliver S...

Punonjësit e Higjienës Komunale në Tetovë e ndërprenë grevën,  filluan t'i pastrojnë mbeturinat

Punonjësit e Higjienës Komunale në Tetovë e ndërprenë grevën, filluan t'i pastrojnë mbeturinat

Tetovë, 1 dhjetor 2023 (MIA) - Punonjësit e "Higjienës Komunale" në kuadër të Ndërmarrjes Publike Ko...

Qyteti i Shkupit fillon fazën e dytë të studimit për tubacionet ujësjellëse magjistrale

Qyteti i Shkupit fillon fazën e dytë të studimit për tubacionet ujësjellëse magjistrale

Shkup, 1 dhjetor 2023 (MIA) - Qyteti i Shkupit vazhdon me fazën e dytë për realizimin e projektit st...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR