• e shtunë, 25 maj 2024
Premiera e shfaqjes

Premiera e shfaqjes "Familja Adams" nesër në IN Teatri shqiptar për fëmijë dhe të rinj

Shkup, 17 maj 2024 (MIA) - Nesër në IN Teatri shqiptar për fëmijë dhe të rinj - Shkup do të mbahet p...

Ekspozitë e parë personale e piktores Arbëresha Ameti në Tetovë

Ekspozitë e parë personale e piktores Arbëresha Ameti në Tetovë

Tetovë, 15 maj 2024 (MIA) - Piktorja Arbëresha Ameti nga Tetova dje prezantoi ekspozitën e saj të pa...

ITSHKSH organizoi konferencën shkencore “zejtaria dhe punimet artizanale në trevat shqiptare”

ITSHKSH organizoi konferencën shkencore “zejtaria dhe punimet artizanale në trevat shqiptare”

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - Në kuadër të “Javës së Trashëgimisë Kulturore” sot ITShKSh organizoi konf...

Orkestra Nacionale e Xhazit performoi në „Аlbania jazz fest“

Orkestra Nacionale e Xhazit performoi në „Аlbania jazz fest“

Tiranë, 12 maj 2024 (MIA) - Qendra Informative - Kulturore e Maqedonisë...

Shfaqje e baletit klasik “Bukuroshja e fjetur” nga Çajkovski, në kuadër të Festivalit të 12-të ndërkombëtar të MOM

Shfaqje e baletit klasik “Bukuroshja e fjetur” nga Çajkovski, në kuadër të Festivalit të 12-të ndërkombëtar të MOM

Shkup, 14 prill 2024 (MIA) - Baleti klasik i përjetshëm dhe magjepsës "Bukuroshja e fjetur", vepër k...

Shkrimtarët Shkëlzen Halimi dhe Tomisllav Osmanli në takimin ballkanik të shkrimtarëve në Selanik

Shkrimtarët Shkëlzen Halimi dhe Tomisllav Osmanli në takimin ballkanik të shkrimtarëve në Selanik

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - Shkrimtarët Shkëlzen Halimi dhe Tomisll...

Hapësira për akomodim të përhershëm të Ansamblit të Muzikës nga Tetova, për IN Gostivar do të kërkohet zgjidhje hapësinore 

Hapësira për akomodim të përhershëm të Ansamblit të Muzikës nga Tetova, për IN Gostivar do të kërkohet zgjidhje hapësinore 

Shkup, 7 maj 2024 (MIA) - Qeveria sot në seancën e 20-të ka miratuar Vendim me të cilin Ansambli i M...

Ndahet Çmimi shtetëror

Ndahet Çmimi shtetëror "Goce Dellçev" për arritje të rëndësishme në fushën e shkencës

Shkup, 4 maj 2024 (MIA) - Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut pasdite është ndarë Çmimi shtetëror "Go...

Xhaferi mori pjesë në manifestimin me rastin e themelimit të Ansamblit muzikor Tetovë

Xhaferi mori pjesë në manifestimin me rastin e themelimit të Ansamblit muzikor Tetovë

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Kryeministri Talat Xhaferi sot ishte i pranishëm dhe u drejtua në eve...

Kostadinovska-Stojçevska: Xhazi është pjesë e traditës muzikore të vendit, xhazerët janë krenaria jonë

Kostadinovska-Stojçevska: Xhazi është pjesë e traditës muzikore të vendit, xhazerët janë krenaria jonë

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Ministrja e Kulturës, Bisera Kostandinovska -  Stojçevska sot uroi...

Shpallen konkurset për çmimet shtetërore

Shpallen konkurset për çmimet shtetërore "11 Tetori" dhe "22 Nëntori"

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Ministria e Kulturës njoftoi se sot janë shpallur konkurset për shpërbl...

Profesorë të Konservatorit të muzikës

Profesorë të Konservatorit të muzikës "Stanislao Giacomantonio" nga Italia realizojnë vizitë pune në Universitetin e Tetovës

Tetovë, 29 prill 2024 (MIA) - Në kuadër të programit për mobilitet Erasmus+ në Fakultetin e Arteve t...

Tri vepra të Institutit u promovuan në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Tri vepra të Institutit u promovuan në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë

Tiranë, 25 prill 2024 (MIA)- Në kuadër të panairit akademik të radhës të organizuar nga qendrat akad...

Kopshti

Kopshti "Gonxha" në projektin e Erasmus plus me kopshtin nga Sofja

Shkup, 25 prill 2024 (MIA)- Projekti “Këngët e fëmijëve për festa të gëzuara” tanimë po realizohet s...

Sigurohet buxheti për ndërtimin e Teatrit turk-Shkup, është përfunduar me kulmin dhe fasadën e objektit

Sigurohet buxheti për ndërtimin e Teatrit turk-Shkup, është përfunduar me kulmin dhe fasadën e objektit

Shkup, 25 prill 2024 (MIA) - Pamja e jashtme e objektit të ri të IN Teatri turk Shkup - fasada dhe ç...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR