• e hënë, 11 dhjetor 2023
Makinistët e trenave në Gjermani futen në grevë të re 24-orëshe, e dyta në më pak se një muaj

Makinistët e trenave në Gjermani futen në grevë të re 24-orëshe, e dyta në më pak se një muaj

Berlin, 7 dhjetor 2023 (MIA) - Makinistët e trenave në Gjermani kanë hyrë mbrëmë në grevë 24-orëshe...

Nikollovski: Ka interesim të madh për programin IPARD 3 te fermerët, por edhe për zhvillimin e turizmit rural

Nikollovski: Ka interesim të madh për programin IPARD 3 te fermerët, por edhe për zhvillimin e turizmit rural

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) -Ministri Lupço Nikollovski tha se ka interes të madh për masat 1 dhe 7...

TAV me pajisje në vlerë 2.4 milionë euro për skanimin e sistemit të përdorimit të bagazheve në aeroportin e Shkupit

TAV me pajisje në vlerë 2.4 milionë euro për skanimin e sistemit të përdorimit të bagazheve në aeroportin e Shkupit

Shkup, 6 dhjetor 2023 (MIA) - TAV Maqedoni, filial i TAV Aeroporteve sot njoftoi se ka përfunduar pë...

Shërbimet hotelierike në nëntor më të shtrenjta se në tetor për 0,1 për qind

Shërbimet hotelierike në nëntor më të shtrenjta se në tetor për 0,1 për qind

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Çmimet e shërbimeve hotelierike për periudhën janar-nëntor të vitit 20...

Bytyqi: TOP-100 kompanitë më të suksesshme janë reflektim i sinergjisë mes sektorit privat dhe politikave ekonomike të Qeverisë

Bytyqi: TOP-100 kompanitë më të suksesshme janë reflektim i sinergjisë mes sektorit privat dhe politikave ekonomike të Qeverisë

Shkup, 5 dhjetor 2023  Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së V...

Trençevska: Deri në fund të dhjetorit duhet të fillojë pagesa e pakos së re të masave antikrizë

Trençevska: Deri në fund të dhjetorit duhet të fillojë pagesa e pakos së re të masave antikrizë

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska pret që der...

Panel diskutim

Panel diskutim "Ndërtim i rezistencës përmes planifikimit efektiv rreth vazhdimësisë së biznesit"

Shkup, 4 dhjetor 2023 (MIA) - Panel diskutim "Ndërtim i rezistencës përmes planifikimit efektiv rret...

Propozim-buxheti për vitin 2024 para Komisionit për Financim dhe Buxhet

Propozim-buxheti për vitin 2024 para Komisionit për Financim dhe Buxhet

Shkup, 4 nëntor 2023 (MIA) - Komisioni Kuvendor për Financim dhe Buxhet sot duhet ta fillojë shqyrti...

Maqedonia e Veriut e prezantoi platformën e investimeve për një tranzicion të drejtë energjetik në KOP28

Maqedonia e Veriut e prezantoi platformën e investimeve për një tranzicion të drejtë energjetik në KOP28

Shkup, 3 dhjetor 2023 (MIA) - Maqedonia e Veriut sot në samitin për klimën në Dubai prezantoi dhe pa...

Kovaçevski: E mbështesim industrinë me dedikim, në mënyrë aktive kontribuojmë në sistemin kolektiv për mbrojtje të NATO-s

Kovaçevski: E mbështesim industrinë me dedikim, në mënyrë aktive kontribuojmë në sistemin kolektiv për mbrojtje të NATO-s

Makedonski brod, 2 dhjetor 2023 (MIA) - Një nga përfitimet e hyrjes sonë në NATO është që kompa...

Bytyqi: Propozimi i Odës ekonomike mund të merret parasysh

Bytyqi: Propozimi i Odës ekonomike mund të merret parasysh

Shkup, 2 dhjetor 2023 (MIA) - Gëzohem që oda ekonomike rajonale Pr...

Besimi: Me kornizën e re së bashku me Bankën Botërore do të përballemi me sfidat ekonomike, rol kyç i kapitalit njerëzor

Besimi: Me kornizën e re së bashku me Bankën Botërore do të përballemi me sfidat ekonomike, rol kyç i kapitalit njerëzor

Shkup, 1 dhjetor 2023 (MIA)- Zbatimi i reformave dhe politikave që nënkuptojnë sigurimin e zhvillimi...

Kovaçevski: Mbështetja e Bankës Botërore përcakton rrugët solide për rritje më të shpejtë ekonomike duke lehtësuar kështu rrugën tonë drejt BE-së

Kovaçevski: Mbështetja e Bankës Botërore përcakton rrugët solide për rritje më të shpejtë ekonomike duke lehtësuar kështu rrugën tonë drejt BE-së

Shkup, 1 dhjetor 2023 (MIA) - Mbështetja 30-vjeçare e Bankës Botërore vendos rrugë solide për implem...

Takim i presidentit Pendarovski me krytearen e Bankës evropiane për ripërtëritje dhe zhvillim, Odil Reno-Beso në Dubai

Takim i presidentit Pendarovski me krytearen e Bankës evropiane për ripërtëritje dhe zhvillim, Odil Reno-Beso në Dubai

Shkup, 1 dhjetor 2023 (MIA) - Presidenti Stevo Pendarovski sot në Dubai, gjatë pjesëmarrjes në...

"Finance Think": Pakoja e re antikrizë është e një komponente të përforcuar të targetimit, por janë përfshirë edhe qëllime që nuk lidhen drejtpërdrejt...

Shkup, 1 dhjetor 2023 (MIA)- Pakoja e re e masave antikrizë e shpallur nga Qeveria, sipas “Finance T...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR