• e hënë, 11 dhjetor 2023
Lidhja Europiane për Ndryshim: Soravia është simboli i korrupsionit të BDI-së

Lidhja Europiane për Ndryshim: Soravia është simboli i korrupsionit të BDI-së

Shkup, 9 dhjetër 2023 Të dashur qytetarë, sot-me rastin e Ditës Ndërkombëtare Kundër Kor...

Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqiptarët me Naser Zyberin, tani për së dyti me Talat Xheferin si kryeministër teknik-administrativ

Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqiptarët me Naser Zyberin, tani për së dyti me Talat Xheferin si kryeministër teknik-administr...

Shkup, 9 dhjetor 2023   Lidhja Europiane për Ndryshim: BDI së pari i mashtroi shqi...

LD: Ministria e Arsimit vazhdon me nënçmimin me racionet e studentëve

LD: Ministria e Arsimit vazhdon me nënçmimin me racionet e studentëve

Shkup, 8 dhjetor Pas reagimit të fuqishëm të studentëve dhe Lëvizjes Demokratike, Ministria...

Lidhja Europiane për Ndryshim: Pushteti të përgjigjet: A është i përfshirë Lupço Palevski edhe në organizimin e rastit të montuar “Monstra”?!

Lidhja Europiane për Ndryshim: Pushteti të përgjigjet: A është i përfshirë Lupço Palevski edhe në organizimin e rastit të montuar “Monstra”?!

8 dhjetor 2023  Zhvillimet e fundit tragjike me vrasjen e vajzës 14 vjeçare Vanja Gjorç...

Lëvizja BESA: Vendbanimet shqiptare pa autostrada, Qeveria prioritet kazinot

Lëvizja BESA: Vendbanimet shqiptare pa autostrada, Qeveria prioritet kazinot

8 dhjetor 2023 Dështimet e investimeve kapitale të Pushtetit të BDI-së, dikur me Nikolla Gru...

Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni po zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 8 dhjetor 2023  Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet pa pengesa, nëpër...

Arta Bilalli-Zendeli në mbledhjen e Komisionit për Barazi dhe Mosdiskriminim të APKE-së në Paris

Arta Bilalli-Zendeli në mbledhjen e Komisionit për Barazi dhe Mosdiskriminim të APKE-së në Paris

Shkup, 7 dhjetor 2023  Deputetja Arta Bilalli-Zendeli merr pjesë në mbledhjen e sotme t...

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari priti në takim ambasadoren gjermane, Petra Dreksller

Kryetari i Gostivarit, Arben Taravari priti në takim ambasadoren gjermane, Petra Dreksller

Gostivar, 7 dhjetor 2023 Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari sot priti në takim...

Lidhja Europiane për Ndryshim: Intrigat e pushtetit për anashkalim të diasporës nuk do ta ndalojnë fitoren e opozitës shqiptare

Lidhja Europiane për Ndryshim: Intrigat e pushtetit për anashkalim të diasporës nuk do ta ndalojnë fitoren e opozitës shqiptare

7 dhjetor 2023  Liderët e BDI-së, LSDM-së dhe partnerët e tyre në politikë, i ka shtërn...

Lidhja Europiane për Ndryshim: Lista e Zezë po zgjerohet me të korruptuarit e pushtetit 

Lidhja Europiane për Ndryshim: Lista e Zezë po zgjerohet me të korruptuarit e pushtetit 

Shkup, 5 dhjetor 2023  Aleati dhe miku më i madh i shqiptarëve, Shtetet e Bashkuara të...

Kryqi i Kuq e shënoi Ditën Botërore të Vullnetarizmit

Kryqi i Kuq e shënoi Ditën Botërore të Vullnetarizmit

Shkup, 5 dhjetor 2023 Çdo vit më 5 dhjetor, Lëvizja Ndërkombëtare e Kryqit të Kuq dhe Gjysmë...

Reagim i Komunës së Tetovës ndaj deklaratës së Myftinisë së Tetovës

Reagim i Komunës së Tetovës ndaj deklaratës së Myftinisë së Tetovës

Shkup, 5 dhjetor 2023 Për hir të qartësimit të opinionit publik duam që të theksojmë se p...

Lëvizja BESA: Rezultatet e “PISA-s” – BDI me sukses e shkatërroj arsimin në vend!

Lëvizja BESA: Rezultatet e “PISA-s” – BDI me sukses e shkatërroj arsimin në vend!

Shkup, 5 dhjetor 2023   BDI po arrin me sukses të zbatojë politikat antishqiptare...

Bytyqi: TOP-100 kompanitë më të suksesshme janë reflektim i sinergjisë mes sektorit privat dhe politikave ekonomike të Qeverisë

Bytyqi: TOP-100 kompanitë më të suksesshme janë reflektim i sinergjisë mes sektorit privat dhe politikave ekonomike të Qeverisë

Shkup, 5 dhjetor 2023  Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së V...

LEN: Qeveria me propozim buxhet dhe masa anti-krizë për të blerë vota

LEN: Qeveria me propozim buxhet dhe masa anti-krizë për të blerë vota

Shkup, 5 dhjetor  Para disa ditësh, Qeveria në ikje doli me propozim buxhetin për vitin...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR