• e mërkurë, 24 prill 2024
Shporta sindikale minimale për prill është 60.212 denarë, rritet për 1.214 denarë në krahasim me marsin

Shporta sindikale minimale për prill është 60.212 denarë, rritet për 1.214 denarë në krahasim me marsin

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Shporta sindikale minimale për prillin arrin në 60.212 denarë dhe është...

LSM do të kërkojë kthimin e shpenzimeve për ushqim dhe transport dhe rritjen e pagës minimale në të paktën 450 euro

LSM do të kërkojë kthimin e shpenzimeve për ushqim dhe transport dhe rritjen e pagës minimale në të paktën 450 euro

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM) tradicionalisht më 1 Maj do të...

Krose: Të dhënat statistikore të Bankës Popullore janë konform standardit më të lartë statistikor të FMN-së

Krose: Të dhënat statistikore të Bankës Popullore janë konform standardit më të lartë statistikor të FMN-së

Shkup, 22 prill 2024 (MIA) - Banka Popullore e kryen funksionin statistikor në mënyrë cilësore, në k...

Delegacione afariste nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia do të mbajnë takim në Selanik më 13 qershor

Delegacione afariste nga Maqedonia e Veriut dhe Greqia do të mbajnë takim në Selanik më 13 qershor

Athinë, 22 prill 2024 (MIA) - Mundësitë për zgjerim dhe përforcim të bashkëpunimit ekonomik mes...

Nikolloski: Në katër vitet e kaluara kemi menaxhuar kriza, ekonomia vjen në fokus

Nikolloski: Në katër vitet e kaluara kemi menaxhuar kriza, ekonomia vjen në fokus

Shkup, 20 prill 2024 (MIA) - Ekonomia ishte dhe mbetet prioritet kryesor i Qeverisë. Pritjet që u nd...

Nikolloski në takime në FMN - Politikat e e qëndrueshme ekonomike nxisin përshpejtimin e rritjes ekonomike

Nikolloski në takime në FMN - Politikat e e qëndrueshme ekonomike nxisin përshpejtimin e rritjes ekonomike

Shkup, 20 prill 2024 Republika e Maqedonisë së Veriut vazhdon të zhvillojë politika të qëndr...

Rriten kreditë konsumatore, banesore, automobilistike dhe kreditë e llogarive vijuese në mars

Rriten kreditë konsumatore, banesore, automobilistike dhe kreditë e llogarive vijuese në mars

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - Kreditë e përgjithshme, në mars kanë shënuar rritje mujore prej 0,3 për...

Angellovska-Bezhoska: Nëse nuk realizohen rreziqet e parashikuara, lehtësim të politikës monetare do të ketë në gjysmën e dytë të vitit

Angellovska-Bezhoska: Nëse nuk realizohen rreziqet e parashikuara, lehtësim të politikës monetare do të ketë në gjysmën e dytë të vitit

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - Projeksionet pranverore për inflacionin në vend të Fondit Monetar Ndërk...

Norma bazë e interesit mbetet në nivelin prej 6,30 për qind

Norma bazë e interesit mbetet në nivelin prej 6,30 për qind

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) -  Norma bazë e interesit mbetet në nivelin 6,30 për qind. Sipas Kom...

Bislimoski për MIA-n: Është i pritshëm efekti mbi çmimet e derivateve të naftës pas ngjarjeve me Iranin dhe Izraelin

Bislimoski për MIA-n: Është i pritshëm efekti mbi çmimet e derivateve të naftës pas ngjarjeve me Iranin dhe Izraelin

Athinë, 17 prill 2024 (MIA) – Situata në Lindjen e Mesme dhe pasojat mbi çmimin e naftës ka qenë tem...

Panel diskutim: Akoma ka nevojë të diskutohet për tranzicionin e arsimit sipas tregut të punës

Panel diskutim: Akoma ka nevojë të diskutohet për tranzicionin e arsimit sipas tregut të punës

Tetovë, 16 prill 2024 (MIA) - Panel diskutim me temë "Sfidat dhe perspektivat e tregut të punës në M...

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Fillon Panairi i 19-të për punësim dhe karrierë - Job Fair 2024

Shkup, 15 prill 2024 (MIA) - Nën moton "Hapi i parë drejt karrierës suaj", Bordi i studentëve evropi...

MF: Kontrolli sistematik i shoqërive financiare pas hyrjes në fuqi të Rregullores për rriskun e kredisë - vlerësimi i aftësisë kreditore dhe identifikimi i klientit

MF: Kontrolli sistematik i shoqërive financiare pas hyrjes në fuqi të Rregullores për rriskun e kredisë - vlerësimi i aftësisë kreditore dhe identifik...

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Shoqëritë financiare që punojnë në territorin e Republikës së Maqedonis...

Në shkurt është rritur numri i turistëve në krahasim me periudhën e vitit të kaluar

Në shkurt është rritur numri i turistëve në krahasim me periudhën e vitit të kaluar

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Numri i turistëve në shkurt është rritur për 7,9 për qind në krahasim m...

Banka Botërore: Në vend të ngrirjes së çmimeve, të sigurohen vende më mirë të paguara të punës

Banka Botërore: Në vend të ngrirjes së çmimeve, të sigurohen vende më mirë të paguara të punës

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Ngrirja e çmimeve të ushqimit është a...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR