• e enjte, 23 maj 2024
ISHSSH ka kryer inspektim në sallat kirurgjikale të Qendrës klinike, Mlladenovska shpreson që nesër të rihapen sërish

ISHSSH ka kryer inspektim në sallat kirurgjikale të Qendrës klinike, Mlladenovska shpreson që nesër të rihapen sërish

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndetësor (ISHSSH) dje ka ka kr...

Nënshkrim të aneksit të Marrëveshjes kolektive menjëherë pas formimit të qeverisë së re, kërkojnë punonjësit shëndetësor

Nënshkrim të aneksit të Marrëveshjes kolektive menjëherë pas formimit të qeverisë së re, kërkojnë punonjësit shëndetësor

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Menjëherë pas formimit të qeverisë së re të nënshkruhet aneksi i Marrëve...

KSHZ-ja hodhi shortin për shpërndarjen e lokacioneve të panove reklamuese dhe bilbordeve për zgjedhjet

KSHZ-ja hodhi shortin për shpërndarjen e lokacioneve të panove reklamuese dhe bilbordeve për zgjedhjet

Shkup, 27 mars 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot ka pranuar kërkesat për akre...

Gërkovska për përdorimin e automjeteve zyrtare për qëllime partiake: Do të veprojmë kur të ketë prova për shkelje të Kodit etiks

Gërkovska për përdorimin e automjeteve zyrtare për qëllime partiake: Do të veprojmë kur të ketë prova për shkelje të Kodit etiks

Shkup, 18 mars 2024 (MIA) - Kur ka dëshmi se Kodi etik është shkelur, është vepruar, deri më ta...

Osmani: Rezoluta e Senatit të SHBA-së mbështet anëtarësimin tonë në BE, por është edhe porosi për faktorët politik që konspirojnë alternativa në BE

Osmani: Rezoluta e Senatit të SHBA-së mbështet anëtarësimin tonë në BE, por është edhe porosi për faktorët politik që konspirojnë alternativa në BE

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Rezoluta e Senatit të SHBA-së me të cilën rikonfirmohet mbështetja për h...

ZGJEDHJET 2024/ Kovaçevski: Më 8 maj qytetarët janë ata të cilët do ta thonë se cilat propozime i dëshirojnë

ZGJEDHJET 2024/ Kovaçevski: Më 8 maj qytetarët janë ata të cilët do ta thonë se cilat propozime i dëshirojnë

Shkup, 23 shkurt 2024 (MIA) - Në 80-të ditët e ardhshme do të dëgjojmë shumë propozime, por nuk do t...

ZGJEDHJET 2024/ Mariçiq: Fokusi ynë është mandati i dytë për Pendarovskin i cili duhet të sjellë stabilitet, siguri dhe rrugë evropiane

ZGJEDHJET 2024/ Mariçiq: Fokusi ynë është mandati i dytë për Pendarovskin i cili duhet të sjellë stabilitet, siguri dhe rrugë evropiane

Shkup, 22 shkurt 2024 (MIA) - Ky tashmë është fillimi i një fushate dhe çdo parti ka të drejtën legj...

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Mariçiq: Jo ndryshime ligjore, por nevojitet dinamikë ku i gjithë procesi për dhënien e pasaportave do të përfundonte këtë verë

Shkup, 22 shkurt 2024 (MIA) - Propozimin që e jep VMRO-DPMNE-ja për ndryshimin e Ligjit për pas...

Ndihmë japoneze prej mbi 300.000 euro për pesë projekte në shëndetësi, arsim dhe mjedis jetësor

Ndihmë japoneze prej mbi 300.000 euro për pesë projekte në shëndetësi, arsim dhe mjedis jetësor

Shkup, 22 shkurt 2024 (MIA) - Pesë marrëveshje për “Grant ndihmë për projekte të vogla për sigurinë...

Kovaçevski: Tani duhet të gjithë të fokusohen në zëvendësimin sa më të shpejtë të dokumenteve

Kovaçevski: Tani duhet të gjithë të fokusohen në zëvendësimin sa më të shpejtë të dokumenteve

Shkup, 19 shkurt 2024 (MIA) - Gjendja me ndërrimin e pasaportave më përkujton  në vitin 2010-të...

Toshkovski: Secili që ka gabuar do të përgjigjet para ligjit, vijon kallëzim penal për pjesëtarin e MPB-së që sulmoi një tjetër person zyrtar

Toshkovski: Secili që ka gabuar do të përgjigjet para ligjit, vijon kallëzim penal për pjesëtarin e MPB-së që sulmoi një tjetër person zyrtar

Shkup, 19 shkurt 2024 (MIA) - Thënia e njohur deri më tani ka përfunduar. Çdokush që ka gabuar do të...

Bytyqi: Deputetët do të vendosin për projektin investues të “Mitilineos”

Bytyqi: Deputetët do të vendosin për projektin investues të “Mitilineos”

Shkup, 14 shkurt 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi, thotë se de...

Përbërja e re e KSHPK-së dha  deklaratë solemne në Kuvend

Përbërja e re e KSHPK-së dha deklaratë solemne në Kuvend

Shkup, 8 shkurt 2024 (MIA) - Anëtarët e rinj të Komisionit Shtetërorë për Parandalimin e Korrupsioni...

Manoleva: Kanë filluar procedurat për punësim të përhershëm të 1.117 personave në shëndetësinë publike

Manoleva: Kanë filluar procedurat për punësim të përhershëm të 1.117 personave në shëndetësinë publike

Shkup, 7 shkurt 2024 (MIA) - Procedura  për fillimin e procedurës për punësimi...

Axhigogov: Grevë në FSSH nëse Këshilli drejtues sjell vendim për ulje të pagave për 21 për qind

Axhigogov: Grevë në FSSH nëse Këshilli drejtues sjell vendim për ulje të pagave për 21 për qind

Shkup, 29 janar 2024 (MIA) - Nëse Këshilli drejtues i Fondit për Sigurim Shëndetësor (FSSH) në mbled...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR