• e hënë, 11 dhjetor 2023
Pesë zgjedhjet të cilat do ta formësojnë rendin botëror në vitin 2024

Pesë zgjedhjet të cilat do ta formësojnë rendin botëror në vitin 2024

4 dhjetor 2023 (Indeks.hr) A do të kthehet Donald Trampi? A do...

Fajon për MIA-n: Ndryshimet kushtetuese janë përgjegjësi ndaj qytetarëve dhe janë të domosdoshme që shteti të ecë përpara

Fajon për MIA-n: Ndryshimet kushtetuese janë përgjegjësi ndaj qytetarëve dhe janë të domosdoshme që shteti të ecë përpara

Shkup, 3 dhjetor 2023 (MIA) - Ky vit është jashtëzakonisht i rëndësishë...

Henri Kisinxher: Diplomati që shkaktoi përçarje dhe formësoi ngjarjet botërore

Henri Kisinxher: Diplomati që shkaktoi përçarje dhe formësoi ngjarjet botërore

1 dhjetor 2023 (BBC) Henri Kisinxher - Vdiq në moshën 100 vjeça...

OSBE - forum shumëpalësh për dialogun mes Perëndimit dhe Lindjes

OSBE - forum shumëpalësh për dialogun mes Perëndimit dhe Lindjes

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA) - Ministrat e Punëve të Jashtme dhe përfaqësues të tjerë të 57 vendeve a...

Osmani për MIA-n: Përshpejtimi i integrimit të Ballkanit Perëndimor në NATO dhe BE është ilaçi i vetëm për të gjitha problemet në rajon

Osmani për MIA-n: Përshpejtimi i integrimit të Ballkanit Perëndimor në NATO dhe BE është ilaçi i vetëm për të gjitha problemet në rajon

Bruksel, 29 nëntor 2023 (MIA) – Duhet një qasje e koordinuar ndërmjet NATO-s dhe Bashkimit Evropian...

Bi-Bi-Si: Zbulohet se si Hamasi krijoi aleancën brutale për të kryer sulmin ndaj Izraelit

Bi-Bi-Si: Zbulohet se si Hamasi krijoi aleancën brutale për të kryer sulmin ndaj Izraelit

Londër, 28 nëntor 2023 (MIA) - Pesë grupe të armatosura palestineze u bashkuan me Hamasin në sulmin...

Ivanoviq Kastared për MIA-n: Mosdallueshmëria e formave të dhunës me bazë gjinore çon në mosdenoncimin e tyre

Ivanoviq Kastared për MIA-n: Mosdallueshmëria e formave të dhunës me bazë gjinore çon në mosdenoncimin e tyre

Shkup, 28 nëntor 2023 (MIA) - Dhuna lë gjurmë të dukshme. Dhuna fizike është forma më e dallueshme n...

A është i mundur një konflikt i ri në Ballkan?

A është i mundur një konflikt i ri në Ballkan?

27 nëntor 2023 Zëri i Amerikës Ndërsa luftërat në Izrael dhe Ukrain...

Politikanet dobët e njohin dhe denoncojnë dhunën ndaj grave në politikë

Politikanet dobët e njohin dhe denoncojnë dhunën ndaj grave në politikë

Shkup, 25 nëntor 2023 (MIA) - "Motër, mos u trego politikë – trego dekoltenë!", "Ti vesh fustan, pro...

Rriten tensionet për të ardhmen e OSBE-së

Rriten tensionet për të ardhmen e OSBE-së

25 nëntor 2023 (Politiko) Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në...

Komisioneri i BE-së për klimën Hoekstra në prag të COP28:

Komisioneri i BE-së për klimën Hoekstra në prag të COP28: "Dritarja e mundësive po mbyllet"

24 Nëntor 2023   ENR-Bruksel   Komisioner...

Pesë mësime nga zgjedhjet në Holandë

Pesë mësime nga zgjedhjet në Holandë

24 nëntor 2023 (Euronjuz) Kjo ishte fitorja më e vështirë në histor...

Vendet nga ish-Jugosllavia duhet të përballen me tmerret nga e kaluara ose rrezikojnë të kthehen në konflikt, thotë një funksionar nga Këshilli i Evropës

Vendet nga ish-Jugosllavia duhet të përballen me tmerret nga e kaluara ose rrezikojnë të kthehen në konflikt, thotë një funksionar nga Këshilli i Evro...

23 Nëntor 2023 Gardian Dështimi i vendeve nga ish-Jugosllavia për t...

Llazarov për MIA-n: Kemi një komponent të madh importues të eksportit, në të ardhmen duhet ta ndryshojmë këtë 

Llazarov për MIA-n: Kemi një komponent të madh importues të eksportit, në të ardhmen duhet ta ndryshojmë këtë 

Shtip, 20 nëntor 2023 (MIA) – Për shkak të zhvillimeve gjeopolitike dhe rënies së ekonomisë gjermane...

Kroacia lufton me emigrantët ndërsa Evropa rrit kontrollet kufitare

Kroacia lufton me emigrantët ndërsa Evropa rrit kontrollet kufitare

20 nëntor France 24/AF Kroacisë iu deshën vite për të hyrë përfundi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR