• e hënë, 11 dhjetor 2023
Raport i BIRN: Në Maqedoninë e Veriut në rritje shkelja e të drejtës digjitale

Raport i BIRN: Në Maqedoninë e Veriut në rritje shkelja e të drejtës digjitale

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Në Maqedoninë e Veriut, në periudhën nga shtatori i vitit 2022 deri në...

"Finance Think": Pakoja e re antikrizë është e një komponente të përforcuar të targetimit, por janë përfshirë edhe qëllime që nuk lidhen drejtpërdrejt...

Shkup, 1 dhjetor 2023 (MIA)- Pakoja e re e masave antikrizë e shpallur nga Qeveria, sipas “Finance T...

Prokuroria e ndryshoi aktakuzën për rastin “Talir”, vjetërsohet nja nga veprat e Mile Janakieskit

Prokuroria e ndryshoi aktakuzën për rastin “Talir”, vjetërsohet nja nga veprat e Mile Janakieskit

Shkup, 27 nëntor 2023 (MIA) - Prokurorja Lençe Ristoska, në seancën e sotme për rastin e financimit...

Është ndërprerë trafiku në rrugën Vallandovë - Demir Kapi

Është ndërprerë trafiku në rrugën Vallandovë - Demir Kapi

Shkup, 27 nëntor 2023 (MIA) - Për shkak të përmbysjes së rimorkios së një kamioni, është ndërprerë t...

Mot me vranësira, me mjegull dhe me reshje të dobëta të kohëpaskohshme të shiut

Mot me vranësira, me mjegull dhe me reshje të dobëta të kohëpaskohshme të shiut

Shkup, 22 nëntor 2023 (MIA) - Mot kryesisht i vranët me reshje të kohëpaskohshme shiu me intensitet...

Më pak pasagjerë të transportuar në transportin e pasagjerëve në tremujorin e tretë

Më pak pasagjerë të transportuar në transportin e pasagjerëve në tremujorin e tretë

Shkup, 21 nëntor 2023 (MIA)- Numri i përgjithshëm i pasagjerëve të transportuar në transportin...

Shtylla e urës së Cërna Rekës mbi të cilën qarkullon treni do të ndërtohet për rreth dy muaj

Shtylla e urës së Cërna Rekës mbi të cilën qarkullon treni do të ndërtohet për rreth dy muaj

Veles, 20 nëntor 2023 (MIA) - Për shkak të plasaritjes së shtyllës së betonit të urës në Cërna Rekë...

Pa ujë disa rrugë në Shkup

Pa ujë disa rrugë në Shkup

Shkup, 20 nëntor 2023 (MIA)-  Për shkak të defektit  në rrugën "Plaçkovica" numër 51,...

Nesër regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup

Nesër regjim i posaçëm i komunikacionit në Shkup

Shkup, 17 nëntor 2023 (MIA)- Ministria për Punë të Brendshme informoi se nesër me fillim nga ora 12:...

Deri tani janë zëvendësuar mbi një milion pasaporta, 900 mijë letër njoftime dhe 480 mijë patentë shoferi

Deri tani janë zëvendësuar mbi një milion pasaporta, 900 mijë letër njoftime dhe 480 mijë patentë shoferi

Shkup, 15 nëntor 2023 (MIA)- Në nivel shtetëror deri tani janë zëvendësuar 1.050.000 pasaporta, 900....

Në Gjykatën penale vazhdoi gjykimi për

Në Gjykatën penale vazhdoi gjykimi për "Besa Trans"-in

Shkup, 15 nëntor 2023 (MIA)- Me marrjen në pyetje të dëshmitarit me propozim të mbrojtjes në Gjykatë...

Një pjesë e komunës së Gazi Babës pa ujë

Një pjesë e komunës së Gazi Babës pa ujë

Shkup, 15 nëntor 2023 (MIA)- Sot nga ora 9:30 pa ujë do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve të locua...

Mbledhje  e jashtëzakonshme e Këshillit të Qytetit të Shkupit për rritjen e subvencioneve për NQP-në

Mbledhje e jashtëzakonshme e Këshillit të Qytetit të Shkupit për rritjen e subvencioneve për NQP-në

Shkup, 14 nëntor 2023 (MIA)- Këshilli i Qytetit të Shkupit sot në mbledhjen e jashtëzakonshme duhet...

Në Gjykatën Penale ka vazhduar gjykimi për Llaskarcën

Në Gjykatën Penale ka vazhduar gjykimi për Llaskarcën

Shkup, 14 nëntor 2023 (MIA)- Në Gjykatën Themelore Penale sot ka vazhduar gjykimi për rastin e "Llas...

Komunikacioni hekurudhor po normalizohet, plotësohen kërkesat e stafit mekanik dhe ekzekutiv të Hekurudhave – Transporti

Komunikacioni hekurudhor po normalizohet, plotësohen kërkesat e stafit mekanik dhe ekzekutiv të Hekurudhave – Transporti

Shkup, 13 nëntor 2023 (MIA)- Prej pasdite do të duhet të normalizohet komunikacioni hekurudhor në ve...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR