• четврток, 23 мај 2024
Presker: Ndiqni shembullin slloven të zhvillimit ekonomik, social dhe politik

Presker: Ndiqni shembullin slloven të zhvillimit ekonomik, social dhe politik

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Me konferencën ekonomike "Çka na solli 20 vj...

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendvotimet në të cila...

Kovaçevski zyrtarisht largohet nga pozita e kryetarit të LSDM-së, ai kërkoi konvokimin e kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve të brendshme partiake

Kovaçevski zyrtarisht largohet nga pozita e kryetarit të LSDM-së, ai kërkoi konvokimin e kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve të brendshme partiake

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në seancën e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë, Dimitar Kovaçevski zyr...

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Strugë, 22 maj 2024 (MIA) - Gjithsej 483 persona ose rreth 64 për qind nga të regjistruarit 755...

Shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim: Zvogëlohet turbullira e ujit, do të lëshohet gradualisht në sistem

Shtabi komunal për mbrojtje dhe shpëtim: Zvogëlohet turbullira e ujit, do të lëshohet gradualisht në sistem

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Turbullira e ujit po zvogëlohet, uji gradualisht po lëshohet në p...

CIVIL: Gjithsej 18 raste të votimit familjar në Debresh

CIVIL: Gjithsej 18 raste të votimit familjar në Debresh

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Shtatë qendrat e votimit në vend, ku sot rivotohen zgjedhjet parlamentare...

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Kovaçevski zyrtarisht tërhiqet nga funksioni kryetar i LSDM-së, kërkoi konvokim të kongresit dhe organizimin e zgjedhjeve brendapartiake

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dimitar Kovaçevski në mbledhjen e sotme të Bordit Ekzekutiv të partisë zy...

Në Dibër sonte do të kryhet spërkatja kundër mushkonjave, bletarët t'i mbrojnë bletët

Në Dibër sonte do të kryhet spërkatja kundër mushkonjave, bletarët t'i mbrojnë bletët

Dibër, 22 maj 2024 (MIA) - Komuna e Dibrës njoftoi se prej sonte do të realizohet spërkatja kun...

Për shkak të situatës me ujin pacientët nga Kumanova do të dërgohen në spitalet dhe klinikat e Shkupit

Për shkak të situatës me ujin pacientët nga Kumanova do të dërgohen në spitalet dhe klinikat e Shkupit

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Spitali i përgjithshëm i Kumanovës pas urdhrave të Ministrisë së Shënd...

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Deri në orën 17, nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendv...

Në UT u mbajt Simpoziumi V Shkencor “Gjurmë në kohë”

Në UT u mbajt Simpoziumi V Shkencor “Gjurmë në kohë”

Tetovë, 22 maj 2024 (MIA) - Shoqata për Kulturë dhe Shkencë "Ars Albanica", në bashkëpunim me Univer...

Pas reshjeve të mëdha të shiut në Kumanovë shtabi komunal me rekomandim që uji të përdoret si teknik

Pas reshjeve të mëdha të shiut në Kumanovë shtabi komunal me rekomandim që uji të përdoret si teknik

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Në mbledhje të jashtëzakonshme, sot shtabi komunal për mbrojtje dhe sh...

ISHSSH ka kryer inspektim në sallat kirurgjikale të Qendrës klinike, Mlladenovska shpreson që nesër të rihapen sërish

ISHSSH ka kryer inspektim në sallat kirurgjikale të Qendrës klinike, Mlladenovska shpreson që nesër të rihapen sërish

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Inspektorati shtetëror sanitar dhe shëndetësor (ISHSSH) dje ka ka kr...

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dalja në shtatë vendvotimet, ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare...

Tre laboratore do ta kontrollojnë ujin për pije në Kumanovë, një pjesë më e madhe e qytetit nuk ka ujë për pije

Tre laboratore do ta kontrollojnë ujin për pije në Kumanovë, një pjesë më e madhe e qytetit nuk ka ujë për pije

Kumanovë, 22 maj 2024 (MIA) - Një pjesë e madhe e Kumanovës, 60 deri 70 për qind, nuk kanë ujë...

Image

Остани поврзан