• e mërkurë, 24 prill 2024

Besnik Shuki

Last Login: Wednesday, 24 April 2024, 08:49 pm

Dalja në Kriva Pallankë deri ora 17:00, 57,78 për qind

Dalja në Kriva Pallankë deri ora 17:00, 57,78 për qind

Kriva Pallankë, 24 prill 2024 (MIA) - Jehona në Kriva Pallankë deri në orën 17 është 57,78 për qind nga numri...

Në Ohër dhe Debërcë procesi zgjedhor po zhvillohet pa pengesa, deri ora 17 dalja ka qenë 43,96, respektivisht 45 për qind

Në Ohër dhe Debërcë procesi zgjedhor po zhvillohet pa pengesa, deri ora 17 dalja ka qenë 43,96, resp...

Ohër, 24 prill 2024 (MIA) - Votimi dhe tërë procesi zgjedhor në komunat Ohër dhe Debërcë po zhvillohen pa prob...

Deri ora 17 në Strugë dalja është 29 për qind, në Vevçani 56 për qind

Deri ora 17 në Strugë dalja është 29 për qind, në Vevçani 56 për qind

Strugë, 24 prill 2024 (MIA) - Njëzet e nëntë për qind nga 60.894 votues të regjistruar në komunën e Strug...

Hamasi publikoi video nga një peng izraelito-amerikan

Hamasi publikoi video nga një peng izraelito-amerikan

Gazë, 24 prill 2024 (MIA) - Hamasi publikoi një video triminutëshe, ku gjoja shfaqet pengu 23 vjeçar izra...

Në Negotinë dalja deri ora 17 ka qenë 55,22 për qind, ndërsa në Demir Kapi 55,85 për qind

Në Negotinë dalja deri ora 17 ka qenë 55,22 për qind, ndërsa në Demir Kapi 55,85 për qind

Negotinë, 24 prill 2024 (MIA) - Dalja e votuesve në zgjedhjet e sotme presidenciale nga ora 17 në komunën...

Rusia dhe Ukraina arritën marrëveshje për këmbim të fëmijëve të ndarë nga familjet e tyre

Rusia dhe Ukraina arritën marrëveshje për këmbim të fëmijëve të ndarë nga familjet e tyre

Moskë, 24 prill 2024 (MIA) - Komisarja ruse për të drejtat e fëmijëve Marija Lavova-Bellova deklaroi se R...

Deklaratë e kryetarit të Alternativës, Afrim Gashi

Deklaratë e kryetarit të Alternativës, Afrim Gashi

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ka votuar në zgjedhjet presidenciale që po...

BE-ja kërkon hetim për varrezat masive afër spitaleve në Gazë

BE-ja kërkon hetim për varrezat masive afër spitaleve në Gazë

Bruksel, 24 prill 2024 (MIA) - BE-ja sot publikoi se kërkon hetim të "pavarur" për varrezat masive në afë...

Shumica e vendeve-anëtare të BE-së do të përkrahnin heqjen e masave kufizuese për Kosovën

Shumica e vendeve-anëtare të BE-së do të përkrahnin heqjen e masave kufizuese për Kosovën

Pragë, 24 prill 2024 (MIA) - Shumica e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian angazohen për heqjen e masave kuf...

Deklaratë e kryetarit të PDSH-së, Menduh Thaçi

Deklaratë e kryetarit të PDSH-së, Menduh Thaçi

Tetovë, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi pasi votoi sot në mëngjes...

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti

Deklaratë e kryetarit të Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Lëvizjes Demokratike Izet Mexhiti e  realizoi të drejtën e votës...

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti votoi në Zajaz

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti votoi në Zajaz

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sot ka votuar në fshatin Zajaz të komunës së Kërçovë...

Image