• e mërkurë, 17 korrik 2024
Teleferiku në Vodno nesër nuk do të punojë për shkak të intervenimeve teknike

Teleferiku në Vodno nesër nuk do të punojë për shkak të intervenimeve teknike

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Teleferiku në Vodno nesër nuk do të punojë për shkak të intervenimeve t...

KB: Njerëzimit i mbeten edhe dy vite që ta shpëtojë botën nga krizat klimatike

KB: Njerëzimit i mbeten edhe dy vite që ta shpëtojë botën nga krizat klimatike

Londër, 10 prill 2024 (MIA) - Shefi i Kombeve të Bashkuara për klimën, Sajmon Stil sot deklaroi...

Zvicra më 15 dhe 16 qershor organizon konferencë paqesore për Ukrainën

Zvicra më 15 dhe 16 qershor organizon konferencë paqesore për Ukrainën

Bern, 10 prill 2024 (MIA) -  Qeveria e Zvicrës sot njoftoi se më 15 dhe 16 qershor do të jetë n...

Bastisje në Shkup, gjendet drogë, arrestohet shpërndarësi

Bastisje në Shkup, gjendet drogë, arrestohet shpërndarësi

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Nga liria sot është pirvuar S.S. (33) nga Shkupi për shkak se gjatë bas...

Zelenski nga Forumi Delfi: Nevojiten unitet, ndihmë nga Perëndimi, armë dhe izolim i plotë i Rusisë

Zelenski nga Forumi Delfi: Nevojiten unitet, ndihmë nga Perëndimi, armë dhe izolim i plotë i Rusisë

Athinë, 10 prill 2024 (MIA) - Për nevojën që të ekzistojë uniteti, të ekzistojë ndihma dhe përk...

Tre vajza minorene e kanë humbur jetën në fatkeqësinë me migrantë në afërsi të ishullit grek Hios

Tre vajza minorene e kanë humbur jetën në fatkeqësinë me migrantë në afërsi të ishullit grek Hios

Athinë, 10 prill 2024 (MIA) - Tre vajza, jozyrtarisht motra të moshës prej pesë deri 10 vjeçare...

Vendet nordike dhe baltike e mbështesin rolin e NATO-s në përkrahjen për Ukrainën

Vendet nordike dhe baltike e mbështesin rolin e NATO-s në përkrahjen për Ukrainën

Osllo, 10 prill 2024 (MIA) - Ministri suedez i Punëve të Jashtme, Tobijas Bilstrom sot deklaroi...

MIA Flesh

MIA Flesh

10 prill/ 2024/ 17:00 Shkup - Ndërmarrja qarkulluese publike Shkup njofton...

Ukraina dhe Britania e Madhe kanë nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim në sferën e mbrojtjes dhe prodhimin e armës

Ukraina dhe Britania e Madhe kanë nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim në sferën e mbrojtjes dhe prodhimin e armës

Kiev, 10 prill 2024 (MIA) - Ukraina dhe Britania e Madhe sot kanë nënshkruar Marrëveshje korniz...

KSHPK e miratoi ankesën e Silajnovska Davkova për shkelje të rregullave zgjedhore

KSHPK e miratoi ankesën e Silajnovska Davkova për shkelje të rregullave zgjedhore

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Dyshimet për shkelje të dispozitave nga Ligji për pengimin e korru...

Kryetarja Arsovska u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame me rastin e festës së Ramazan Bajramit

Kryetarja Arsovska u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame me rastin e festës së Ramazan Bajramit

Shkup, 10 prill 2024 Të gjithë qytetarëve të fesë islame, ju dërgoj urimet e mia të përzemër...

Prokuroria e Korçës kërkon nga autoritetet e RMV-së bashkëpunim në hetimin e një vrasjeje të dyfishtë

Prokuroria e Korçës kërkon nga autoritetet e RMV-së bashkëpunim në hetimin e një vrasjeje të dyfishtë

Dibër, 10 prill 2024 (MIA) - Prokuroria e Korçës, në kuadër të përpjekjeve për zbardhjen e vrasjes s...

Borell: Maqedonia e Veriut dhe nëntë vende të tjera janë pajtuar me sanksionet shtesë të BE-së ndaj SHI-së dhe Al-Kaedës

Borell: Maqedonia e Veriut dhe nëntë vende të tjera janë pajtuar me sanksionet shtesë të BE-së ndaj SHI-së dhe Al-Kaedës

Bruksel, 10 prill 2024 (MIA) - Vendet kandidate për anëtarësim në BE - Maqedonia e Veriut, Mali i Zi...

Eurodeputetja Shtrik për MIA-n: Politikanët t'i marrin seriozisht dhe të jenë të sinqertë me votuesit, ka shumë dezinformata për procesin e aderimit

Eurodeputetja Shtrik për MIA-n: Politikanët t'i marrin seriozisht dhe të jenë të sinqertë me votuesit, ka shumë dezinformata për procesin e aderimit

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Merrni seriozisht qytetarët, votuesit, jini të sinqertë, u thotë eurode...

Filloi inspektimi pas zjarrit në Sallën Universale

Filloi inspektimi pas zjarrit në Sallën Universale

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Pas sigurimit të lokacionit dhe krijimit të kushteve të nevojshme, ekip...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR