• понеделник, 26 февруари 2024
MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/22 shkurt/2024 Shkup - Nuk mund të ketë ndryshime dhe zgjidhje ligjor...

MIA FLESH

MIA FLESH

15:00/22 shkurt/2024 Shkup- Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI...

MIA Flesh

MIA Flesh

12:00/ 22 shkurt/ 2024 Shkup - Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë s...

MIA FLESH

MIA FLESH

9:00/22 shkurt 2023 Shkup, 22 shkurt 2024 (MIA) - Një ditë para fillimit të afatit për grumb...

MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/21 shkurt/2024  Shkup - Kryetari i Kuvendit, Jovan Mitreski, sot...

MIA Flesh

MIA Flesh

15:00/21 shkurt/2024/ Shkup - Kryeministri Xhaferi sot në takimin me ambasa...

MIA Flesh

MIA Flesh

12:00/ 21 shkurt/ 2024 Shkup - Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (ASHMA...

MIA Flesh

MIA Flesh

9:00/ 21 shkurt/ 2024 Shkup - Madje 46,5 për qind e nxënësve ose kanë qenë viktima të kiber...

MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/20 shkurt/2024 Shkup - Me tetë vota "për" asnjë "kundër" dhe "të përm...

MIA Flesh

MIA Flesh

15:00/ 20 shkurt/ 2024 Shkup - Kryeministri Talat Xhaferi vlerëson se nuk duhet të ketë para...

MIA Flesh

MIA Flesh

12:00/ 20 shkurt/ 2024 Shkup - Kryeministri Talat Xhaferi konsideron se lideri i Bashkimit D...

MIA FLESH

MIA FLESH

09:00/ 20 shkurt / 2024  Shkup - Pasaporta e Maqedonisë me emrin e vje...

MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/19 shkurt/2024 Tetovë - Kryeministri Talat Xhaferi dhe Ministri i Ars...

MIA Flesh

MIA Flesh

15:00/ 19 shkurt/ 2024 Shkup - Kryeministri Talat Xhaferi sot deklaroi se "ligjet janë...

MIA FLESH

MIA FLESH

12:00/ 19 shkurt/ 2024 Shkup - Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani d...

Image

Остани поврзан