• e enjte, 20 qershor 2024
Kovaçevski nga Radovishi: Në këto zgjedhje nuk vendosim vetëm kush do ta udhëheqë vendin, por vendosim se edhe ku do të shkojë

Kovaçevski nga Radovishi: Në këto zgjedhje nuk vendosim vetëm kush do ta udhëheqë vendin, por vendosim se edhe ku do të shkojë

 Radovish, 2 maj 2024 (MIA) - Në këto zgjedhje nuk vendosim vetëm se kush do ta udhëheqë shteti...

Pendarovski: Pres një kthesë në raundin e dytë të zgjedhjeve

Pendarovski: Pres një kthesë në raundin e dytë të zgjedhjeve

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Kandidati për president Stevo Pendarovski sonte në një intervi...

Mickoski: BDI blen vota dhe mbush kuti, por nuk u ikë vendi në opozitë

Mickoski: BDI blen vota dhe mbush kuti, por nuk u ikë vendi në opozitë

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - As që mendoj, as që më shkon ndërmend ndonjë koalicion me BDI-...

Dimitrievski:

Dimitrievski: "ZNAM" do të udhëhiqet nga interesat kombëtare dhe shtetërore në koalicionet e ardhshme për qeveri

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - "ZNAM" pret mbështetje edhe më të madhe në zgjedhjet parlamentare nga qyte...

Dashtevski: Jemi gati për zgjedhjet e ardhshme, presim që rezultatet fillestare të jenë më 8 maj para mesnate

Dashtevski: Jemi gati për zgjedhjet e ardhshme, presim që rezultatet fillestare të jenë më 8 maj para mesnate

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve është gati për zgjedhjet e ar...

Qeveria mori  vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

Qeveria mori vendim me të cilin çmimi i sigurimit të autopërgjegjësisë kthehet në nivelin e para 25 prillit

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - Qeveria në seancën e sotme të 19-të e shqyrtoi dhe miratoi Inf...

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

Pendarovski nga Qendra: E vetmja mënyrë që Siljanovska - Davkova të fitojë një duel është të paraqitet vetëm

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA)  - E vetmja mënyrë që Siljanovska të fitojë në duel është të para...

Toshkovski: Mungesë e madhe e burimeve njerëzore dhe mungesë e pajisjeve në njësitë e sigurisë në komunikacion

Toshkovski: Mungesë e madhe e burimeve njerëzore dhe mungesë e pajisjeve në njësitë e sigurisë në komunikacion

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Njësiti për Siguri në Komunikacionin Rrugor (NJSKRR) dhe Njësiti për Inspe...

Debati presidencial i TVM-së i grindi kandidatët në rrjetet sociale

Debati presidencial i TVM-së i grindi kandidatët në rrjetet sociale

 Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Debati presidencial nëTVM i grindi kandidatët në rrjetet sociale. Ka...

Kasami: VLEN si pjesë e Qeverisë do të jetë në shërbim të qytetarëve dhe bizneseve

Kasami: VLEN si pjesë e Qeverisë do të jetë në shërbim të qytetarëve dhe bizneseve

Shkup, 2 maj 2024 Bashkërisht do të angazhohen në implementimin e politikave të Odës Ekonomik...

Limani: Gjykata pranoi ankesën e koalicionit VLEN për

Limani: Gjykata pranoi ankesën e koalicionit VLEN për "tren bullgar" në Likovë, u dëshmua inzheneringu zgjedhor i BDI-së

Shkup, 2 maj 2024 Valbon Limani nga koalicioni VLEN sot në konferencë për shtyp shfaqi vendim...

NATO: Po intensifikohen sulmet hibride të Rusisë ndaj anëtareve të Aleancës 

NATO: Po intensifikohen sulmet hibride të Rusisë ndaj anëtareve të Aleancës 

Bruksel, 2 maj 2024 (MIA) - Anëtaret e NATO-s janë thellësisht të shqetësuar për rritjen e fundit të...

KSHZ-ja miratoi konkluzë mbi përfundimin e rezultateve të raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale

KSHZ-ja miratoi konkluzë mbi përfundimin e rezultateve të raundit të parë të zgjedhjeve presidenciale

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në seancën e sotme solli konkluzio...

Fronti Evropian: Qytetarët të vendosin vet se si do të shfrytëzojnë të drejtën e votës në zgjedhjet presidenciale

Fronti Evropian: Qytetarët të vendosin vet se si do të shfrytëzojnë të drejtën e votës në zgjedhjet presidenciale

Shkup, 2 maj 2024 Liderët e partive pjesë e Frontit Evropian në mbledhjen e sotme në Strugë...

Netanjahu: Do të bëjmë gjithçka që është e nevojshme për të fituar, përfshirë edhe Rafahn

Netanjahu: Do të bëjmë gjithçka që është e nevojshme për të fituar, përfshirë edhe Rafahn

Tel Aviv, 2 maj 2024 (MIA) – Ndërsa, Hamasi pretendon se po studion propozimet e fundit të armëpushi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR