• недела, 16 јуни 2024
Gjykata Administrative formoi lëndë për padinë nga Fronti Evropian për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Gjykata Administrative formoi lëndë për padinë nga Fronti Evropian për vendimin e KSHZ-së për rivotimin në Zhelinë

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Gjykata administrative njoftoi se është formuar lëndrë për padinë që mbrë...

KSHZ do të vendosë për ankesën e Frontit Evropian

KSHZ do të vendosë për ankesën e Frontit Evropian

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve sot duhet të vendosë për ankesën e Front...

Takim për bashkëpunim mes VMRO-DPMNE-së dhe Lëvizjes ZNAM

Takim për bashkëpunim mes VMRO-DPMNE-së dhe Lëvizjes ZNAM

Shkup, 25 maj 2024 (MIA) - Në hapësirat e Lëvizjes ZNAM - "Për Maqedoninë tonë" sonte siç informojnë...

Koalicioni “Fronti Evropian” parashtron ankesë në KSHZ për rivotimin në Zhelinë

Koalicioni “Fronti Evropian” parashtron ankesë në KSHZ për rivotimin në Zhelinë

Shkup, 25 maj 2024 (MIA) - Koalicioni "Fronti Evropian" ka dorëzuar ankesë në Komisionin Shtetëror t...

ASHMAA i publikoi raportet për RPP të emetuar për rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe për zgjedhjet parlamentare

ASHMAA i publikoi raportet për RPP të emetuar për rrethin e dytë të zgjedhjeve presidenciale dhe për zgjedhjet parlamentare

Shkup, 23 maj 2024 (MIA) - Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizuele (ASHMAA) i publiko...

Pas rivotimit në NJZ 6

Pas rivotimit në NJZ 6 "Fronti Evropian" humbi, ndërsa "VLEN" fitoi një mandat, pa ndryshime në NJZ 5

Shkup, 23 maj 2024 (MIA) - Sipas rezultateve fillestare pas rivotimit në shtatë vendvotime në njësit...

Në NjZ 6

Në NjZ 6 "Fronti evropian" humb një mandat, ndërsa “VLEN” fiton një mandat

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sonte ka përmbledhur rezultatet e...

Rezultatet e para nga rivotimi i zgjedhjeve parlamentare

Rezultatet e para nga rivotimi i zgjedhjeve parlamentare

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në ueb faqen e saj ka filluar me...

Në NjZ 5 VMRO-DPMNE dhe BDI me më shumë vota se më 8 maj, ndërsa LSDM dhe

Në NjZ 5 VMRO-DPMNE dhe BDI me më shumë vota se më 8 maj, ndërsa LSDM dhe "VLEN" me më pak – nuk ka ndryshime në mandate

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Në NjZ 5, koalicioni "Për Ardhmëri evropiane" udhëhequr nga LSDM më 8 maj...

Bashkim Hasani nga koalicioni “VLEN”: Me rivotimin në Llërcë siguruam deputetin e 14-të

Bashkim Hasani nga koalicioni “VLEN”: Me rivotimin në Llërcë siguruam deputetin e 14-të

Tetovë, 22 maj 2024 (MIA) - Koalicioni "VLEN" pas rivotimit të sotëm në njësinë zgjedhore 2101 në fs...

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

KSHZ: Deri në orën 18:30 jehona 55,1 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendvotimet në të cila...

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Rivotimi në Strugë pa probleme, dalja është 64 për qind

Strugë, 22 maj 2024 (MIA) - Gjithsej 483 persona ose rreth 64 për qind nga të regjistruarit 755...

CIVIL: Gjithsej 18 raste të votimit familjar në Debresh

CIVIL: Gjithsej 18 raste të votimit familjar në Debresh

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Shtatë qendrat e votimit në vend, ku sot rivotohen zgjedhjet parlamentare...

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

KSHZ: Deri në orën 17 jehona 45,88 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Deri në orën 17, nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në shtatë vendv...

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

KSHZ: Dalja deri ora 15 është 25,48 për qind

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Dalja në shtatë vendvotimet, ku sot rivotohet për zgjedhjet parlamentare...

Image

Остани поврзан