• e shtunë, 22 qershor 2024
Rivotim në shtatë vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore të mërkurën

Rivotim në shtatë vendvotime në njësinë e pestë dhe të gjashtë zgjedhore të mërkurën

 Shkup, 20 maj 2024 (MIA)  - Rivotim në shtatë vendvotimet në njësinë e pestë dhe të gjash...

Mickoski: Partnerin për koalicion do ta kërkojmë në opozitën shqiptare, qytetarët masivisht të dalin në votim më 8 maj

Mickoski: Partnerin për koalicion do ta kërkojmë në opozitën shqiptare, qytetarët masivisht të dalin në votim më 8 maj

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Keryetar i VMRO-DPMNE, Hristian Mickoski mbrëmë nga tubimi në Manastir bë...

Kovaçevski: LSDM është e vetmja forcë politike që mund ta anëtarësojë Maqedoninë në BE

Kovaçevski: LSDM është e vetmja forcë politike që mund ta anëtarësojë Maqedoninë në BE

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - LSDM është e vetmja forcë politike që ka fuqi, njohuri, këmbëngulje dhe...

Në Indi kanë filluar zgjedhjet parlamentare të cilat do të zgjasin deri më 1 qershor

Në Indi kanë filluar zgjedhjet parlamentare të cilat do të zgjasin deri më 1 qershor

Nju-Dehi, 19 prill 2024 (MIA) - Në Indi kanë filluar sot zgjedhjet parlamentare, ku të drejtë v...

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare - ndarja e fondeve për marketing politik është problemi kryesor i partive më të vogla (PLT)

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare - ndarja e fondeve për marketing politik është problemi kryesor i partive më të vo...

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Përfaqësues të partive politike dhe koalic...

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare

Nënshkruhet Kodi për zgjedhje korrekte dhe demokratike parlamentare

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Përfaqësues të partive politike dhe koalicionit, sot në Sallën e krista...

Qeveria: Ditë jopune më 24 prill dhe 8 maj për shkak të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare

Qeveria: Ditë jopune më 24 prill dhe 8 maj për shkak të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare

Shkup, 9 prill 2024 (MIA) - Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sotme e ka shqyrtuar dhe mir...

Në mesnatë përfundon afati për parashtrimin e listave për deputetë, KSHZ duhet ta mbyllë Listën zgjedhore

Në mesnatë përfundon afati për parashtrimin e listave për deputetë, KSHZ duhet ta mbyllë Listën zgjedhore

Shkup, 2 prill 2024 (MIA)  - Më së voni deri në mesnate partitë dhe koalicionet duhet t'i...

Kovaçevski, Spasovski, Llukarevska, Filipçe, Mitreski dhe Petrovska bartës të listave për deputetë të LSDM-së

Kovaçevski, Spasovski, Llukarevska, Filipçe, Mitreski dhe Petrovska bartës të listave për deputetë të LSDM-së

Shkup, 23 mars 2024 (MIA) - LSDM sot mban mbledhje të Komitetit qendror dhe atij ekzekutiv, ndë...

Millanoviq i caktoi zgjedhjet parlamentare në Kroaci për më 17 prill, për herë të parë do të votohet të mërkurën

Millanoviq i caktoi zgjedhjet parlamentare në Kroaci për më 17 prill, për herë të parë do të votohet të mërkurën

Zagreb, 15 mars 2024 (MIA) - Zgjedhjet parlamentare në Kroaci do të mbahen më 17 prill, kumtoi...

Fushata zgjedhore për zgjedhjet presidenciale fillon nga data 4 deri më 22 prill, për ato parlamentare nga 18 prill deri më 6 maj

Fushata zgjedhore për zgjedhjet presidenciale fillon nga data 4 deri më 22 prill, për ato parlamentare nga 18 prill deri më 6 maj

Shkup, 15 shkurt 2024 (MIA) - Fushata zgjedhore për zgjedhjet parlamentare të planifikuara për 8 maj...

Janë hapur vendvotimet për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Tajvan

Janë hapur vendvotimet për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare në Tajvan

Tajpei, 13 janar 2024 (MIA) - Sot në mëngjes në Tajvan ishin hapur vendvotimet për zgjedhjet preside...

SMER SSD e ish kryemnistrit Robert Fico fitoi në zgjedhjet parlamentare në Sllovaki

SMER SSD e ish kryemnistrit Robert Fico fitoi në zgjedhjet parlamentare në Sllovaki

Bratisllavë, 1 tetor 2023 (MIA) - Në zgjedhjet e djeshme parlamentare në Sllovaki, partia Smer SSD e...

Osmani: Shumë shpejtë do të ketë mbështetje më të gjerë për ndryshimet kushtetuese, zgjedhjet parlamentare do të jenë në terminin e rregullt

Osmani: Shumë shpejtë do të ketë mbështetje më të gjerë për ndryshimet kushtetuese, zgjedhjet parlamentare do të jenë në terminin e rregullt

Tetovë, 5 shtator 2023 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani nga Tetova vlerësoi s...

Beçiq dhe Abazoviq në koalicion për zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi

Beçiq dhe Abazoviq në koalicion për zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi

Podgoricë, 24 prill 2023 (MIA) - "Mali i Zi Demokratik" i Aleksa Beçiqit, kryetar i deritanishë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR