• e mërkurë, 24 korrik 2024
Bytyqi: Vendi ynë është në një udhëkryq, vendimi më 8 maj do të formësojë fatin e vendit në vitet në vijim

Bytyqi: Vendi ynë është në një udhëkryq, vendimi më 8 maj do të formësojë fatin e vendit në vitet në vijim

Shkup, 6 maj 2024  "Duke parë rëndësinë e zgjedhjeve të dyfishta që do të mbahen ditën...

Bytyqi: Bashkëjetesa dhe solidariteti janë bazat e përparimit të shoqërisë sonë

Bytyqi: Bashkëjetesa dhe solidariteti janë bazat e përparimit të shoqërisë sonë

Shkup, 3 maj 2024  “LSDM-ja ka qenë gjithmonë lider i vizionarizmit, i shtetësisë dhe i...

Bytyqi: Në koalicion me qytetarët nuk do të lejojmë që Maqedonia të jetë sërish shtet i kapur

Bytyqi: Në koalicion me qytetarët nuk do të lejojmë që Maqedonia të jetë sërish shtet i kapur

Shkup, 28 prill 2024  “Pasi morëm mesazhin nga qytetarët, u mobilizuam, po forcojmë rad...

Bytyqi nga Buteli: Rezultati është zero-zero dhe më 8 maj për fituesin do të vendosim bashkë

Bytyqi nga Buteli: Rezultati është zero-zero dhe më 8 maj për fituesin do të vendosim bashkë

Shkup, 27 prill 2024   “Rezultati është zero-zero, ende nuk ka fitues apo humbës....

Bytyqi: Formim i një komisioni të përzier për ndërkulturalizmin me Malin e Zi për promovimin e marrëdhënieve mes dy shteteve

Bytyqi: Formim i një komisioni të përzier për ndërkulturalizmin me Malin e Zi për promovimin e marrëdhënieve mes dy shteteve

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike...

Bytyqi: Hekurudhën do ta bëjmë evropiane dhe moderne, punëtorët në hekurudha të mos kenë frikë për vendet e tyre të punës

Bytyqi: Hekurudhën do ta bëjmë evropiane dhe moderne, punëtorët në hekurudha të mos kenë frikë për vendet e tyre të punës

Shkup, 10 prill 2024 (MIA) - Së bashku do ta transformojmë Hekurudhën dhe do ta bëjmë evropiane dhe...

Bytyqi nga forumi i biznesit Çeki-RMV i biznesit në Manastir: Maqedonia e Veriut është një partner stabil dhe i besueshëm për investitorët

Bytyqi nga forumi i biznesit Çeki-RMV i biznesit në Manastir: Maqedonia e Veriut është një partner stabil dhe i besueshëm për investitorët

Manastir, 25 mars 2024 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për...

Përmes TAV janë realizuar 70 projekte

Përmes TAV janë realizuar 70 projekte

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Përmes programit TAV deri më tani janë realizuar pothuajse 70 projekte,...

Bytyqi: Disa nga kompanitë paralajmëruan se do t’i mbajnë çmimet e garantuara, zgjidhje sistematike përmes ligjit

Bytyqi: Disa nga kompanitë paralajmëruan se do t’i mbajnë çmimet e garantuara, zgjidhje sistematike përmes ligjit

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri për Çështje ekonomike Fatmir Bytyqi pret se tashmë...

Bytyqi: Furnizimi i automjeteve për Qeverinë përmes lizingut është në program të rregullt

Bytyqi: Furnizimi i automjeteve për Qeverinë përmes lizingut është në program të rregullt

 Shkup, 13 mars 2024 (MIA)  - Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike në Qeverinë tekni...

Bytyçi do të ngrit  parashtresë të re deri te Komisioni për mbrojtjen nga konkurrenca nëse konstatohet se ka shoqërim karteli në mesin e tregtarëve

Bytyçi do të ngrit parashtresë të re deri te Komisioni për mbrojtjen nga konkurrenca nëse konstatohet se ka shoqërim karteli në mesin e tregtarëve

Shkup, 6 mars 2024 (MIA) - Zëvendës kryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi sot njoftoi se...

Bytyqi: I shqyrtova amandamentet për investimet strategjike, duhet ta dëgjojë edhe opozitën

Bytyqi: I shqyrtova amandamentet për investimet strategjike, duhet ta dëgjojë edhe opozitën

Shkup, 6 mars 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Fatmir Bytyqi i bëri thirrje...

Bytyqi: Propozim ligji për praktika jokorrekte tregtare do ta zgjidh problemin me rritjen eventuale të çmimeve

Bytyqi: Propozim ligji për praktika jokorrekte tregtare do ta zgjidh problemin me rritjen eventuale të çmimeve

Shkup, 5 mars 2024 (MIA) - Në këtë moment do të ftoj që deputetët ta votojnë ligjin për praktik...

Bytyqi: Propozimi për rrogat e funksionarëve është zgjidhja më e mirë e mundshme në këtë moment

Bytyqi: Propozimi për rrogat e funksionarëve është zgjidhja më e mirë e mundshme në këtë moment

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi konside...

Bytyqi: Do të dënohet çdo sjellje joetike e secilit tregtar, inspektorët prej pasnesër në terren

Bytyqi: Do të dënohet çdo sjellje joetike e secilit tregtar, inspektorët prej pasnesër në terren

Shkup, 28 shkurt 2024 (MIA) - Inspektorët e tregut dhe të punës prej pasnesër do të jenë në ter...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR