• вторник, 18 јуни 2024
ХЕРА преку проектот „Простор за разговор“ дискутира и анализира со младите за родовата еднаквост

ХЕРА преку проектот „Простор за разговор“ дискутира и анализира со младите за родовата еднаквост

Штип, 21 мај 2024 (МИА) – Голем доказ дека се уште постојат стереотипи и родова нееднаквост во опште...

„Дигитални јамки и замки“  -  дискусија за справување со малициозни инциденти на интернет за време на избори

„Дигитални јамки и замки“ - дискусија за справување со малициозни инциденти на интернет за време на избори

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Делегацијата на Европската Унија и Јуроп...

„Сите за МКЦ“ на трет неделен собир за поддршка на културните храмови

„Сите за МКЦ“ на трет неделен собир за поддршка на културните храмови

Скопје, 14 април 2024 (МИА) - Иницијативата „Сите за МКЦ“ го организира третиот неделен собир овој м...

Коалиција Маргини и ТрансФормА: Студентите и Деканатот на Медицински да се изјаснат дали стојат зад медицинските професионални стандарди

Коалиција Маргини и ТрансФормА: Студентите и Деканатот на Медицински да се изјаснат дали стојат зад медицинските професионални стандарди

Скопје, 5 април 2024 Со овој јавен допис сакаме ја изразуваме нашата загриженост и разочаран...

Панел дискусија: Правни празнини, недоследности поврзани со изборниот интегритет во политичкото рекламирање во земјава

Панел дискусија: Правни празнини, недоследности поврзани со изборниот интегритет во политичкото рекламирање во земјава

Куманово, 3 април 2024 (МИА) - Правни празнини, недоследности, носењето на измени во Изборниот закон...

Панел дискусија во Скопје посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Панел дискусија во Скопје посветена на политичкото рекламирање и интегритетот на изборите

Скопје, 3 април 2024 (МИА) - Во организација на Агенцијата за аудио и а...

Дискусија „Разобличување на антиродовите дезинформации“: Законот за родова еднаквост клучен за трансродовите лица

Дискусија „Разобличување на антиродовите дезинформации“: Законот за родова еднаквост клучен за трансродовите лица

Скопје, 29 март 2024 (МИА) – Во организација на Делегацијата на Европската унија и Јуроп Хаус Скопје...

Преку инвестиции во спортот до нови спортски успеси, панел дискусија на Агенцијата за млади и спорт

Преку инвестиции во спортот до нови спортски успеси, панел дискусија на Агенцијата за млади и спорт

Скопје, 19 март 2024 (МИА) – Капитални инвестиции, реконструкција и одржување на постоечките спортск...

Обраќање на сопругата на претседателот на панел дискусијата „Придонесот на жените во здравство“

Обраќање на сопругата на претседателот на панел дискусијата „Придонесот на жените во здравство“

Скопје, 8 март 2024 Сопругата на претседателот, Елизабета Ѓоргиевска се обрати на панел диск...

Пендаровски говореше на панел-дискусијата „Фокус на Балканот“ на Минхенската безбедносна конференција

Пендаровски говореше на панел-дискусијата „Фокус на Балканот“ на Минхенската безбедносна конференција

Скопје, 17 февруари 2024 (МИА) - Перспективите за интеграција на земјите од Западен Балкан во Европс...

Дискусија како земјите од Западен Балкан да го искористат Планот за раст на ЕК

Дискусија како земјите од Западен Балкан да го искористат Планот за раст на ЕК

Скопје, 21 декември 2023 (МИА) - Како државните од Западен Балкан најдо...

Дискусија за Планот за развој на Западен Балкан

Дискусија за Планот за развој на Западен Балкан

Скопје, 21 декември 2023 (МИА) - Институтот за европска политика (ЕПИ) – Скопје денеска организира&n...

Панел-дискусија: Тезата дека нема потреба од брзање за влез во ЕУ е погрешна и многу опасна за Северна Македонија

Панел-дискусија: Тезата дека нема потреба од брзање за влез во ЕУ е погрешна и многу опасна за Северна Македонија

Скопје, 18 декември 2023 (МИА) - Геополитичките поместувања во Европа ј...

Османи на дискусија на реномираниот тинк-тенк ЕЦФР

Османи на дискусија на реномираниот тинк-тенк ЕЦФР

Скопје, 12 декември 2023 (МИА) - Министерот за надворешни работи Бујар Османи денеска учествуваше на...

Панел дискусија за корупција во високото образование

Панел дискусија за корупција во високото образование

Скопје, 7 декември 2023 (МИА) - Панел дискусија за корупција во високото образование во Северна Маке...

Image

Остани поврзан