• сабота, 02 март 2024

Слаѓана Стојкова-Костоски, Струга

Последно најавување: Friday, 16 June 2023, 12:16 pm

Нападната медицинска сестра во Струшката болница, кривична за напад на вработен во хирургија

Нападната медицинска сестра во Струшката болница, кривична за напад на вработен во хирургија

Струга, 1 март 2024 (МИА) - Во Општата болница во Струга вчера била нападната мед...

Лажни дојави за бомби во деловни објекти, училиште, хотел и такси компанија

Лажни дојави за бомби во деловни објекти, училиште, хотел и такси компанија

Охрид, 28 февруари 2024 (МИА) - Два деловни објекти, едно училиште, еден хотел и...

Лажни дојави за бомби во фабрика и основно училиште во Охрид

Лажни дојави за бомби во фабрика и основно училиште во Охрид

Охрид, 28 февруари 2024 (МИА) - Лажни дојави на бомби имало утрово во неколку деловни објекти во индустриската...

Вештачењето побарано од одбраната на обвинетите за случајот Веапоска тврди дека нема вина кај лекарите

Вештачењето побарано од одбраната на обвинетите за случајот Веапоска тврди дека нема вина кај лекари...

Струга, 26 февруари 2024 (МИА) - Со вкрстено испрашување на вештакот, професор доктор Драге Дабески, кој на ба...

Јубилеј 40 години „Порака нова“, над 40 лица со попреченост вработени со нивно посредување

Јубилеј 40 години „Порака нова“, над 40 лица со попреченост вработени со нивно посредување

Струга, 23 февруари 2024 (МИА) - Центарот за подобрување на квалитетот на живот на лицата со интелектуални поп...

Мастер клас по соло пеење на учениците од музичкото училиште во Струга со професорката Гиновска-Илкова

Мастер клас по соло пеење на учениците од музичкото училиште во Струга со професорката Гиновска-Илко...

Струга, 21 февруари 2024 (МИА) - Учениците кои учат соло пеење во класата на професорката Едлира Арифи при држ...

Децата од Подгорци прв пат ќе имаат можност да тренираат џудо

Децата од Подгорци прв пат ќе имаат можност да тренираат џудо

Струга, 20 февруари 2024 (МИА) - Децата од струшкото село Подгорци од неодма имаат можност своето слободно вре...

Доосовременување на депоата и реконструкција на зградата на струшкиот музеј „Д-р Никола Незлобински“

Доосовременување на депоата и реконструкција на зградата на струшкиот музеј „Д-р Никола Незлобински“

Струга, 19 февруари 2024 (МИА) - Замена на надворешната столарија на управната зграда на струшкиот музеј „Д-р...

Мицкоски не ги коментира случувањата во ДУИ, но го охрабрува Ахмети да се кандидира за претседател

Мицкоски не ги коментира случувањата во ДУИ, но го охрабрува Ахмети да се кандидира за претседател

Охрид, 16 февруари 2024 (МИА) – Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски не открива кој ќе биде претседателски...

Image