• понеделник, 22 април 2024

Симона Србиноска

Последно најавување: Friday, 19 April 2024, 03:14 pm

Димитриевски:  Не напаѓаме политичи субјекти, водиме позитивна кампања

Димитриевски: Не напаѓаме политичи субјекти, водиме позитивна кампања

Скопје,19 април 2024 (МИА) –  Како партија не прогласуваме мораториуми, бидејќи немаме намера и не напаѓа...

Совет на амбасадори: Внимателно ја следиме состојбата на Блискиот Исток

Совет на амбасадори: Внимателно ја следиме состојбата на Блискиот Исток

Скопје, 14 април 2024  (МИА) - Советот на амбасадори денеска преку соопштени...

Костадиновска – Стојчевска: Младите имаат право на спокојна и достинствена иднина

Костадиновска – Стојчевска: Младите имаат право на спокојна и достинствена иднина

Скопје, 14 април 2024 „На државата и е неопходен вашиот поглед кон иднината, вашата енергија, вашата...

Андоновски: Сите млади заслужуваат достоинствени услови за вработување и самовработување

Андоновски: Сите млади заслужуваат достоинствени услови за вработување и самовработување

Скопје, 14 април 2024  Дополнителниот заменик министер за информатичко општество и администрација...

Анализа на ИКС: Над една третина од објавите на политичките партии и на политичките лидери содржат штетни наративи

Анализа на ИКС: Над една третина од објавите на политичките партии и на политичките лидери содржат ш...

Скопје, 14 април 2024  (МИА) – Над една третина од вкупниот број објави на политичките партии и на полити...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 14 април 2024 (МИА) - Вчера во 23:15 часот на патот на Средно Водно, полициски службеници од Единицата за интер...

Ковачки: СДС и Пендаровски да одговорат дали ќе дозволат да се избере претседател на држава во Собранието

Ковачки: СДС и Пендаровски да одговорат дали ќе дозволат да се избере претседател на држава во Собра...

 Скопје, 14 април 2024  Изјавата во очај на Стево Пендаровски дека ќе загубел во првиот круг...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 13 април 2024  (МИА) - Вчера во 18:30 часот, на булеварот „Железничка“ во Охрид, полициски службеници од О...

Осветен храмот  „Св. 40 Маченици“ на Смилковското езеро 

Осветен храмот „Св. 40 Маченици“ на Смилковското езеро 

Скопје, 13 април 2024 (МИА) - Храмот „Св. 40 Маченици“ изграден на Смилковското е...

„Сите за МКЦ“ на трет неделен собир за поддршка на културните храмови

„Сите за МКЦ“ на трет неделен собир за поддршка на културните храмови

Скопје, 14 април 2024 (МИА) - Иницијативата „Сите за МКЦ“ го организира третиот неделен собир овој месец. Соби...

Засадени околу 320 дрвца на граничните премини

Засадени околу 320 дрвца на граничните премини

Скопје, 13 април 2024 (МИА) - Во пресрет на Денот на Царината - 14 Aприл, по пово...

Image