• среда, 17 јули 2024
Отворен ден во велешкото економско  училиште „Јовче Тесличков“

Отворен ден во велешкото економско училиште „Јовче Тесличков“

Велес, 30 мај 2024 (МИА) – Деветоодделенците од Велес и поширокиот регион денеска на Отворениот ден...

Средните тетовски училишта со Отворен ден, градоначалникот ветува подобри услови со новата Влада

Средните тетовски училишта со Отворен ден, градоначалникот ветува подобри услови со новата Влада

Тетово, 20 мај 2024 (МИА) - На плоштадот во Тетово денеска се одржа активноста „Отворен ден“, органи...

Отворен ден во Пожарната во Велес

Отворен ден во Пожарната во Велес

Велес, 20 мај 2024 (МИА) - По повод 20 Мај - Денот на македонските пожа...

Гимназијата ,,Миле Јаневски - Џингар

Гимназијата ,,Миле Јаневски - Џингар" од Македонска Каменица утре организира Отворен ден на училиштето

Македонска Каменица, 16 мај 2024 (МИА) - Гимназијата „Миле Јаневск...

Отворен ден на Средно училиште „Коле Неделковски“ во Велес

Отворен ден на Средно училиште „Коле Неделковски“ во Велес

Велес,14 мај 2024 (МИА) - Во Средното училиште „Коле Неделковски“ во Велес денеска како и секоја год...

Отворен ден за учениците во регионалниот музички центар „Сергеј Михајлов“ во Штип

Отворен ден за учениците во регионалниот музички центар „Сергеј Михајлов“ во Штип

Штип, 14 мај 2024 (МИА) - Државното музичко училиште (ДМУ) „Сергеј Михајлов“ - Штип денеска ги отвор...

Отворен ден на УКЛО

Отворен ден на УКЛО

Охрид, 10 мај 2024 (МИА) - На Факултетот за туризам и угостителство денеска во Охрид ќе се одржи тре...

Отворен ден на Универзитетот „Мајка Тереза“-Скопје

Отворен ден на Универзитетот „Мајка Тереза“-Скопје

Скопје, 23 април 2024 (МИА) - Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје денеска организира „Отворен ден...

Со голем интерес се одржа десеттото издание на Денот на отворени врати на Универзитетот за рударство и геологија „Свети Иван Рилски“

Со голем интерес се одржа десеттото издание на Денот на отворени врати на Универзитетот за рударство и геологија „Свети Иван Рилски“

Софија, 19 април 2024 - Десетици деца, ученици, кандидати за студенти и студенти се собраа на Отворе...

Отворен ден на Армијата во Кичево по повод 75 години од формирањето на НАТО и четири години од нашето членство

Отворен ден на Армијата во Кичево по повод 75 години од формирањето на НАТО и четири години од нашето членство

Скопје, 24 март 2024 (МИА) - На градскиот плоштад, покрај Домот на Култ...

Отворен ден со Армијата на Република Северна Македонија на Градскиот плоштад во Охрид

Отворен ден со Армијата на Република Северна Македонија на Градскиот плоштад во Охрид

Охрид, 23 март 2024 (МИА) - Припадници на Армијата на РСМ денеска на Градскиот плоштад во Охрид...

Отворен ден на Армијата по повод  годишнината од членството на Северна Македонија во НАТО и 75 години од основањето на Алијансата

Отворен ден на Армијата по повод годишнината од членството на Северна Македонија во НАТО и 75 години од основањето на Алијансата

Скопје, 23 март 2024 (МИА) - На Воениот стадион во Градскиот парк во Скопје денеска ќе се одржи Отво...

Отворен ден на Армијата во Штип

Отворен ден на Армијата во Штип

Штип, 16 март 2024 (МИА) - Со изложба на оружје, опрема, возила, музички точки, служење на војнички...

Отворен ден во Штип по повод одбележување на 75 години од формирањето на НАТО

Отворен ден во Штип по повод одбележување на 75 години од формирањето на НАТО

Скопје, 16 март 2024 (МИА) – По повод одбележување на 75 години од формирањето на НАТО и четири годи...

Во Струмица отворен ден за граѓаните по повод 75 години од формирањето на НАТО

Во Струмица отворен ден за граѓаните по повод 75 години од формирањето на НАТО

Скопје, 9 март 2024 (МИА) - По повод 75 години од формирањето на НАТО, денеска во Струмица ќе биде о...

Image

Остани поврзан