• понеделник, 17 јуни 2024
Костадиновска-Стојчевска: Создадовме цврст темел за Комисијата за управување со Охридскиот Регион успешно да продолжи со работa

Костадиновска-Стојчевска: Создадовме цврст темел за Комисијата за управување со Охридскиот Регион успешно да продолжи со работa

Скопје, 22 мај 2024 (МИА) - Министерката за култура и претседателка на Националната комисија на УНЕС...

Костадиновска-Стојчевска: Ја завршуваме ревитализацијата на црквата на Ангелот од Курбиново – нашето историско и културно наследство

Костадиновска-Стојчевска: Ја завршуваме ревитализацијата на црквата на Ангелот од Курбиново – нашето историско и културно наследство

Скопје, 7 мај 2024 (МИА) - По неполни четири години интервенциите за целосна заштита на црквата „Све...

Костадиновска-Стојчевска: Училиштето во Љубојно е основата на нашето образование и идентитет

Костадиновска-Стојчевска: Училиштето во Љубојно е основата на нашето образование и идентитет

Скопје, 7 мај 2024 (МИА) - Министерката за култура, Бисера Костадиновска-Стојчевска, од старото учил...

Костадиновска-Стојчевска: „Битолски весник“ – пирејот на демократските и културните процеси

Костадиновска-Стојчевска: „Битолски весник“ – пирејот на демократските и културните процеси

Скопје, 27 април 2024 (МИА) - Министерката за култура, Бисера Костадиновска – Стојчевска присуствува...

Костадиновска-Стојчевска по повод Светскиот ден на книгата: Да продолжиме да ги негуваме вистинските литературни вредности

Костадиновска-Стојчевска по повод Светскиот ден на книгата: Да продолжиме да ги негуваме вистинските литературни вредности

Скопје, 23 април 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадинов...

Костадиновска-Стојчевска: Нашиот претседател Стево е вистински заштитник и промотор на македонскиот културен идентитет

Костадиновска-Стојчевска: Нашиот претседател Стево е вистински заштитник и промотор на македонскиот културен идентитет

22 април 2024  Коносителката на кандидатската листа на СДСМ во петтата изборна еди...

Костадиновска-Стојчевска: Нема откажување од модерна европска инфраструктура

Костадиновска-Стојчевска: Нема откажување од модерна европска инфраструктура

Скопје, 20 април 2024   Изјава за медиуми, Бисера Костадиновска-Стојчевска, кон...

Костадиновска – Стојчевска: Младите имаат право на спокојна и достинствена иднина

Костадиновска – Стојчевска: Младите имаат право на спокојна и достинствена иднина

Скопје, 14 април 2024 „На државата и е неопходен вашиот поглед кон иднината, вашата енергиј...

Костадиновска-Стојчевска: По завршување на истрагата, продолжува реконструкцијата на Универзална сала

Костадиновска-Стојчевска: По завршување на истрагата, продолжува реконструкцијата на Универзална сала

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска, по пожарот шт...

Костадиновска-Стојчевска: „Еразмус +“ инфоцентарот ќе придонесе за обезбедување  подобра иднина за младите по европски стандарди

Костадиновска-Стојчевска: „Еразмус +“ инфоцентарот ќе придонесе за обезбедување  подобра иднина за младите по европски стандарди

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадинов...

Костадиновска-Стојчевска, Тренчевска и Бојмацалиев во работна посета на Општина Кривогаштани

Костадиновска-Стојчевска, Тренчевска и Бојмацалиев во работна посета на Општина Кривогаштани

Скопје, 30 март 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновс...

Костадиновска-Стојчевска на средба со префектот на Корча, Јоле: Соработката со Албанија дава резултати, нови проекти за развој на прекуграничните општини

Костадиновска-Стојчевска на средба со префектот на Корча, Јоле: Соработката со Албанија дава резултати, нови проекти за развој на прекуграничните општ...

Корча, 29 март 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска оствари...

Костадиновска-Стојчевска во Пустец: Преку соработка во културата ја зајакнуваме врската со нашинците во Преспа

Костадиновска-Стојчевска во Пустец: Преку соработка во културата ја зајакнуваме врската со нашинците во Преспа

Скопје, 29 март 2024 (МИА) - Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска заедно со дирек...

Костадиновска-Стојчевска за МРТ: Новиот закон за управување со Охридскиот Регион е јасен - нема легализација на дивоградби

Костадиновска-Стојчевска за МРТ: Новиот закон за управување со Охридскиот Регион е јасен - нема легализација на дивоградби

Скопје, 28 март 2024   Министерката за култура и претседателка на Националната...

Костадиновска-Стојчевска: Ги исполнуваме препораките на УНЕСКО и заеднички овозможуваме трајна заштита на Охридскиот регион

Костадиновска-Стојчевска: Ги исполнуваме препораките на УНЕСКО и заеднички овозможуваме трајна заштита на Охридскиот регион

Скопје, 28 март 2024 (МИА) - Министерката за култура и претседателка на Националната комисија за УНЕ...

Image

Остани поврзан