• e premte, 19 korrik 2024
Kovaçevski: Asnjëherë më regjim, nuk u dorëzuam më 27 prill, nuk do të dorëzohemi as më 8 maj

Kovaçevski: Asnjëherë më regjim, nuk u dorëzuam më 27 prill, nuk do të dorëzohemi as më 8 maj

Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski sot në profilin e tij në Fejsbuk...

Kovaçevski: LSDM është e vetmja forcë politike që mund ta anëtarësojë Maqedoninë në BE

Kovaçevski: LSDM është e vetmja forcë politike që mund ta anëtarësojë Maqedoninë në BE

Shkup, 26 prill 2024 (MIA) - LSDM është e vetmja forcë politike që ka fuqi, njohuri, këmbëngulje dhe...

Kovaçevski premtoi një luftë të intensifikuar kundër korrupsionit, reforma në gjyqësor, paga dhe pensione më të larta...

Kovaçevski premtoi një luftë të intensifikuar kundër korrupsionit, reforma në gjyqësor, paga dhe pensione më të larta...

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) – Një luftë vendimtare dhe më efektive kundër korrupsionit, reforma në gj...

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Kovaçevski për MIA-n: Kemi plan të qartë për shtetin, i cili do të vazhdojë procesin e integrimit evropian

Shkup, 18 prill 2024 (MIA) - Kryetari  i LSD...

Shpallet thirrje për masën 3 nga IPARD 3 programi

Shpallet thirrje për masën 3 nga IPARD 3 programi

Shkup, 13 prill 2024 (MIA) - Fillon thirrja për masën 3 nga programi i ri IPARD 3, me buxhet të...

Kovaçevski: Pendarovski mund ta shpjegojë programin e tij në mënyrë të pavarur

Kovaçevski: Pendarovski mund ta shpjegojë programin e tij në mënyrë të pavarur

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Në tubimet e presidentit Pendarovski marrim pjesë në përputhje me njësi...

Kovaçevski: LSDM ka plan të qartë dhe konkret për inicimin dhe rritjen e ekonomisë

Kovaçevski: LSDM ka plan të qartë dhe konkret për inicimin dhe rritjen e ekonomisë

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Treguesit ekonomik në shtet dhe masat e ardhshme në programin e LS...

Kovaçevski paralajmëron qasje më të kujdesshme gjatë selektimit të kuadrove nëse fiton edhe një mandat

Kovaçevski paralajmëron qasje më të kujdesshme gjatë selektimit të kuadrove nëse fiton edhe një mandat

Shkup, 9 prill 2024 (MIA) - Lideri i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, nëse e fiton mandatin e ri për kry...

Kovaçevski: Pres zgjedhje demokratike dhe fitore të Pendarovskit dhe koalicionit

Kovaçevski: Pres zgjedhje demokratike dhe fitore të Pendarovskit dhe koalicionit "Për një të ardhme evropiane"

Shkup, 1 prill 2024 (MIA) - Pres që zgjedhjet të jenë demokratike sikurse ato të mëparshme lokale dh...

Kovaçevski shpreson se në duelin televiziv do të dëgjojë qëndrimet e Mickoskit për çështjet kyçe për shtetin

Kovaçevski shpreson se në duelin televiziv do të dëgjojë qëndrimet e Mickoskit për çështjet kyçe për shtetin

Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Është mirë për kandidatët për bartës të funksioneve të shtetit, deputet...

Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

 Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë takim pune me...

Kovaçevski: Listat e deputetëve të LSDM-së morën 99,98 për qind mbështetje në Kongresin e partisë

Kovaçevski: Listat e deputetëve të LSDM-së morën 99,98 për qind mbështetje në Kongresin e partisë

Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski, sot deklaroi se listat e deputet...

Kovaçevski: Sugjerova në Programin partiak të ceket rritja e mëtutjeshme e pensioneve, rrogës minimale dhe mesatare

Kovaçevski: Sugjerova në Programin partiak të ceket rritja e mëtutjeshme e pensioneve, rrogës minimale dhe mesatare

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Kur isha kryeministër, së bashku me mi...

Kovaçevski nuk i zbuloi bartësit e listave, e konfirmoi vetëm emrin e Llukarevskës, tha edhe se Asaf Eisin nuk është konsultant i tij

Kovaçevski nuk i zbuloi bartësit e listave, e konfirmoi vetëm emrin e Llukarevskës, tha edhe se Asaf Eisin nuk është konsultant i tij

Shkup, 21 mars 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së, Dimitar Kovaçevski...

Kovaçevski: Ka dy blloqe politike - pro BE-së e udhëhequr nga LSDM-ja dhe kundër BE-së e udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja

Kovaçevski: Ka dy blloqe politike - pro BE-së e udhëhequr nga LSDM-ja dhe kundër BE-së e udhëhequr nga VMRO-DPMNE-ja

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Pa LSDM-në nuk ka proces të integrimit evropian të vendit. Në vendin ton...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR