• e martë, 18 qershor 2024

Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

 Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë takim pune me përfaqësues të partisë politike LSDM.

Para takimit janë paraparë deklarata për media nga ana e kryetarit të Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut, Branko Azeski dhe kryetarit të LSDM-së, Dimitar Kovaçevski. 

 Foto: Arkivi i MIA-s

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR