• e enjte, 25 korrik 2024
Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

 Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë takim pune me...

Azeski: Duhet të kërkohen vende të reja ku do t'i tregtojmë produktet tona sipas cilësisë dhe çmimit

Azeski: Duhet të kërkohen vende të reja ku do t'i tregtojmë produktet tona sipas cilësisë dhe çmimit

Shkup, 12 shkurt 2023 (MIA) - Mundësitë për eksport në Bashkimin Evropian janë të mbushura maksimali...

Azeski: Procesi i ardhshëm zgjedhor është paraparë dhe do të kalojë me dëme më të vogla mbi ekonominë

Azeski: Procesi i ardhshëm zgjedhor është paraparë dhe do të kalojë me dëme më të vogla mbi ekonominë

Shkup, 30 janar 2024 (MIA) - Procesi i ardhshëm zgjedhor është paraparë dhe do të kalojë me dëme më...

Pesë për qind nga Buxheti për arsimin dhe revizion të punës për të gjitha institucionet e arsimit të lartë në vend, kërkon biznesi

Pesë për qind nga Buxheti për arsimin dhe revizion të punës për të gjitha institucionet e arsimit të lartë në vend, kërkon biznesi

Shkup, 30 janar 2024 (MIA) - Pesë përqind nga Buxheti të ndahen për arsimin dhe rishikohet puna e të...

Azeski do të vizitojë Universitetin

Azeski do të vizitojë Universitetin "Goce Dellçev" - Shtip

Shkup, 12 qershor 2023 (MIA) - Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë...

Azeski: Eksporti të bëhet prioritet kryesor kombëtar

Azeski: Eksporti të bëhet prioritet kryesor kombëtar

Shkup, 8 qershor 2023 (MIA) - Eksporti të bëhet prioritet kryesor kombëtar, do të porosisë sot kryet...

Azeski do ta vizitojë kompaninë

Azeski do ta vizitojë kompaninë "Xhonson Meti" në ZZHTI Shkup 1

Shkup, 9 maj 2023 (MIA) - Kryetari i Odës ekonomike të Këshillit nacional për eksport, Branko A...

Azeski do ta vizitojë kompaninë

Azeski do ta vizitojë kompaninë "Xhonson Meti" në ZZHTI Shkup 1

Азески ќе ја посети компанијата „Џонсон Мети“ во ТИРЗ Скопје 1 Скопје, 9 мај 2023 (М...

Azeski - Rafuna: Rrezik kyç për ekonomitë në këtë moment janë inflacioni dhe sundimi i drejtësisë

Azeski - Rafuna: Rrezik kyç për ekonomitë në këtë moment janë inflacioni dhe sundimi i drejtësisë

Shkup, 8 maj 2023 (MIA) - Inflacioni, energjetika, agjenda e gjelbër dhe nismat e reja për eliminimi...

Azeski: Zhvillimi rajonal është bazë për zhvillimin e mëtejshëm të vendeve të Ballkanit Perëndimor

Azeski: Zhvillimi rajonal është bazë për zhvillimin e mëtejshëm të vendeve të Ballkanit Perëndimor

Shkup, 30 mars 2023 (MIA) - Zhvillimi rajonal është bazë për zhvillimin tonë të mëtjeshëm të shtetit...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR