• e enjte, 25 korrik 2024
Osmani: Me çdo ditë shtyrje të anëtarësimit në BE, gjithnjë e më shumë qytetarë do të largohen nga vendi

Osmani: Me çdo ditë shtyrje të anëtarësimit në BE, gjithnjë e më shumë qytetarë do të largohen nga vendi

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Një nga rolet kryesore që shoh në funksionin e presidentit është se do...

Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

Takimi i Odës Ekonomike të Maqedonisë së Veriut me përfaqësues të LSDM-së

 Shkup, 29 mars 2024 (MIA) - Oda Ekonomike e Maqedonisë së Veriut sot do të mbajë takim pune me...

Mickoski: Rruga evropiane është e ardhmja e vendit, Evropa ta thotë se çfarë realisht planifikon

Mickoski: Rruga evropiane është e ardhmja e vendit, Evropa ta thotë se çfarë realisht planifikon

Shkup, 11 mars 2024 (MIA) - Rruga evropiane e Maqedonisë është e ardhmja e vendit dhe e qytetarëve t...

ZGJEDHJET 2024/ Gërkovska: Nuk duhet që resurset shtetërore të shfrytëzohen për qëllime partiake gjatë fushatës, funksionarët t'i përmbahen Kodit të etikës

ZGJEDHJET 2024/ Gërkovska: Nuk duhet që resurset shtetërore të shfrytëzohen për qëllime partiake gjatë fushatës, funksionarët t'i përmbahen Kodit të e...

Shkup, 29 shkurt 2024 (MIA) - Zgjedhjet janë test për pjekurinë demokratike. Nuk duhet të shfrytëzoh...

Kremlini: Bajdeni në deklaratat për Putinin po e turpëron SHBA-në

Kremlini: Bajdeni në deklaratat për Putinin po e turpëron SHBA-në

 Moskë, 22 shkurt 2024 (MIA) - Kremlini sot njoftoi se Xho Bajden po e minon S...

Rikonstruimi i Sallës universale është në dy faza, pritet të përfundojë në vitin 2026

Rikonstruimi i Sallës universale është në dy faza, pritet të përfundojë në vitin 2026

Shkup, 21 shkurt 2024 (MIA) - Kanë filluar punët ndërtimore në objektin Salla universale në Shk...

Kovaçevski: Bisedimet me partnerët e koalicionit janë në nivel të rregullt, deri në këtë moment nuk ka ndonjë marrëveshje përfundimtare

Kovaçevski: Bisedimet me partnerët e koalicionit janë në nivel të rregullt, deri në këtë moment nuk ka ndonjë marrëveshje përfundimtare

Shkup, 29 janar 2024 (MIA) - Ish kryeministri Dimitar Kovaçevski informoi se bisedimet me partnerët...

Putin: Deklaratat e Bajdenit për sulm të mundshëm rus ndaj vendeve të NATO -s janë absurde

Putin: Deklaratat e Bajdenit për sulm të mundshëm rus ndaj vendeve të NATO -s janë absurde

Moskë, 17 dhjetor 2023 (MIA) - Rusia nuk ka probleme me vendet e NATO-s, ato janë ato që artificiali...

Gjykatëset Meri Dika Georgievska dhe Snezhana Manev i nënshkruan deklaratat solemne në Këshillin Gjyqësor

Gjykatëset Meri Dika Georgievska dhe Snezhana Manev i nënshkruan deklaratat solemne në Këshillin Gjyqësor

Shkup, 13 nëntor 2023 (MIA) - Gjykatëset Meri Dika Georgievska dhe Snezhana Manev sot i nënshkruan d...

Propozim ligji për amnisti të enjten në seancë parlamentare, për pushtetin gjyqësor me ligjin po bëhet ndërhyrje në gjyqësor

Propozim ligji për amnisti të enjten në seancë parlamentare, për pushtetin gjyqësor me ligjin po bëhet ndërhyrje në gjyqësor

Ohër, 31 tetor 2023 (MIA) - Propozim ligji për amnisti është miratuar në Qeveri dhe është dorëzuar n...

Mickoski: VMRO-DPMNE pranon grupe punuese për zgjedhjet, pret vetëm qeveria ta thotë datën dhe kohën

Mickoski: VMRO-DPMNE pranon grupe punuese për zgjedhjet, pret vetëm qeveria ta thotë datën dhe kohën

Shkup, 20 tetor 2023 (MIA) - Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristian Mickovski sot deklaroi se ata e prano...

Ligji për praktika të padrejta tregtare do të kontribuojë në uljen e çmimeve të prodhimeve, mendon kryeministri

Ligji për praktika të padrejta tregtare do të kontribuojë në uljen e çmimeve të prodhimeve, mendon kryeministri

Shkup, 13 tetor 2023 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski mendon se me miratimin e Ligjit për pra...

Mickoski: VMRO-DPMNE-ja udhëhiqet nga lidershipi së bashku me strukturat në parti

Mickoski: VMRO-DPMNE-ja udhëhiqet nga lidershipi së bashku me strukturat në parti

Shkup, 21 shtator 2023 (MIA) - VMRO-DPMNE-ja udhëhiqet nga lidershipi së bashku me strukturat në par...

Mariçiq: Punojmë që të arrijmë deri te ndryshimet kushtetuese, zgjedhjet nuk janë zgjidhje

Mariçiq: Punojmë që të arrijmë deri te ndryshimet kushtetuese, zgjedhjet nuk janë zgjidhje

Shkup, 23 gusht 2023 (MIA) - Ekzistojnë dy mënyra si të arrihet deri te ndryshimet kushtetuese: VMRO...

Bytyqi: Gjithnjë derisa mendojmë se mundet edhe pa faturë fiskale, të gjithë kontribuojmë për ekonominë gri

Bytyqi: Gjithnjë derisa mendojmë se mundet edhe pa faturë fiskale, të gjithë kontribuojmë për ekonominë gri

Shkup, 8 korrik 2023 (MIA) - Zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, Fatmir Bytyqi konsider...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR