• e mërkurë, 24 korrik 2024
Presidenti i Polonisë u bëri thirrje anëtarëve të NATO-s që të rrisin shpenzimet e mbrojtjes në tre për qind të PBB-së

Presidenti i Polonisë u bëri thirrje anëtarëve të NATO-s që të rrisin shpenzimet e mbrojtjes në tre për qind të PBB-së

Varshavë, 11 mars 2024 (MIA) - Presidenti polak Andzhej Duda u bëri thirrje sot anëtarëve të tjerë t...

Bajden për mandatin e dytë premton taksa më të ulëta për familjet, trajtim më të lirë

Bajden për mandatin e dytë premton taksa më të ulëta për familjet, trajtim më të lirë

Uashington, 11 mars 2024 (MIA) - Presidenti amerikan Xho Bajden, sot e shpalli propozim-buxhetin për...

Media franceze: Shërbime qeveritare në Francë ishin nën sulme kibernetike me

Media franceze: Shërbime qeveritare në Francë ishin nën sulme kibernetike me "intensitetit të paparë"

Paris, 11 mars 2024 (MIA) - Ndaj shërbimeve qeveritare në Francë janë kryer sulme kibernetike me "in...

Ekspert i OKB-së për të drejtat e njeriut: Rusia është përgjegjëse për vdekjen e Navallnit

Ekspert i OKB-së për të drejtat e njeriut: Rusia është përgjegjëse për vdekjen e Navallnit

Gjenevë, 11 mars 2024 (MIA) - Një ekspert i OKB-së për të drejtat e njeriut sot deklaroi se Moska ës...

BE-ja arriti një suficit tregtar prej 158 miliardë eurosh në tregtinë e mallrave me SHBA-në në vitin 2023

BE-ja arriti një suficit tregtar prej 158 miliardë eurosh në tregtinë e mallrave me SHBA-në në vitin 2023

Bruksel, 11 mars 2024 (MIA) - Bashkimi Evropian vitin e kaluar ka arritur suficit prej 158 miliardë...

Parlamenti i Malit të Zi e ka hedhur poshtë propozimin kundër rezolutës së kryetarit të tij Mandiq

Parlamenti i Malit të Zi e ka hedhur poshtë propozimin kundër rezolutës së kryetarit të tij Mandiq

Podgoricë, 11 mars 2024 (MIA) - Kuvendi i Malit të Zi sot e ka hedhur poshtë iniciativën për shkarki...

Stoltenberg me kritika për deklaratën e papës: Nuk është koha që Ukraina të dorëzohet

Stoltenberg me kritika për deklaratën e papës: Nuk është koha që Ukraina të dorëzohet

Bruksel, 11 mars 2024 (MIA) - Sekretari i përgjitshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg deklaroi sot se nuk...

Putini miratoi përdorim të mjeteve financiare digjitale në pagesat ndërkombëtare

Putini miratoi përdorim të mjeteve financiare digjitale në pagesat ndërkombëtare

Moskë, 11 mars 2024 (MIA) - Presidenti rus Vladimir Putin ka miratuar një dekret që lejon përdorimin...

Shqipëria i hoqi vizat për pesë shtete deri në fund të vitit

Shqipëria i hoqi vizat për pesë shtete deri në fund të vitit

Tiranë, 11 mars 2024 (MIA) - Për të tërhequr sa më shumë turistë nga të gjitha anët e botës, qeveria...

SHBA-ja me sanksione kundër entiteteve dhe personave fizikë nga Afrika, EBA dhe Qiproja

SHBA-ja me sanksione kundër entiteteve dhe personave fizikë nga Afrika, EBA dhe Qiproja

Uashington, 11 mars 2024 (MIA) - SHBA-ja ka vendosur sanksione kundër 16 entiteteve dhe personave fi...

Toshkovski për vizitë të Departamentit për ekzaminime forenzike pranë MPB-së

Toshkovski për vizitë të Departamentit për ekzaminime forenzike pranë MPB-së

Shkup, 11 mars 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ishte në vizitë të...

Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një fenomen gjithnjë e më shqetësues në Shqipëri

Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një fenomen gjithnjë e më shqetësues në Shqipëri

Tiranë, 11 mar 2024 (MIA) - Përfshirja e të miturve dhe të rinjve në vepra penale po bëhet një...

MIA Flesh

MIA Flesh

18:00/ 11 mars/ 2024 Shkup- Përfaqësues të të rinjve të gjashtë partive par...

Stano: Prioriteti kryesor i BE-së është zbatimi i obligimeve që i pranuan Prishtina dhe Beogradi

Stano: Prioriteti kryesor i BE-së është zbatimi i obligimeve që i pranuan Prishtina dhe Beogradi

Bruksel, 11 mars 2024 (MIA) - Zëdhënësi i Bashkimit Evropian, Peter Stano, ka deklaruar sot se prior...

Policia italiane ka arrestuar tre palestinezë nën akuzën për terrorizëm

Policia italiane ka arrestuar tre palestinezë nën akuzën për terrorizëm

Romë, 11 mars 2024 (MIA) - Policia italiane ka arrestuar tre palestinezë në Italinë qendrore për të...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR