• e enjte, 25 korrik 2024
Votohen konkluzionet ndaj raportit për punën e KSHPK-së: Vlerësimi pozitiv i aktiviteteve të Komisionit, është e domosdoshme rritja e ekipimit kadrovik

Votohen konkluzionet ndaj raportit për punën e KSHPK-së: Vlerësimi pozitiv i aktiviteteve të Komisionit, është e domosdoshme rritja e ekipimit kadrovi...

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - Deputetët sot gjatë Komisionit parlamentar për sistem politik dhe marr...

Mickoski në takim me deputetët e VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit

Mickoski në takim me deputetët e VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit "Maqedonia Jote"

 Shkup, 27 maj 2024 (MIA)  - Kryetari i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski para seancës së n...

Deri në orën 11 në votim kanë dalë 16,46 për qind e votuesve në shtatë vendvotimet ku rivotohet

Deri në orën 11 në votim kanë dalë 16,46 për qind e votuesve në shtatë vendvotimet ku rivotohet

Shkup, 22 maj 2024 (MIA) - Deri në orën 11, nga gjithsej 4.514 votues të regjistruar në këto vendvot...

Nënshkrim i Kodeksit për zgjedhje korrekte dhe demokratike për Zgjedhjet për deputetë

Nënshkrim i Kodeksit për zgjedhje korrekte dhe demokratike për Zgjedhjet për deputetë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Përfaqësues të parashtruesve të listave pë...

KSHZ-ja e përcaktoi renditjen e listave të kandidatëve për zgjedhje

KSHZ-ja e përcaktoi renditjen e listave të kandidatëve për zgjedhje

Shkup, 12 prill 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) pasditen e sotme, në kuadër të sean...

Përfundoi afati për parashtrimin e listave për deputetë për zgjedhjet e rregullta të 8 majit

Përfundoi afati për parashtrimin e listave për deputetë për zgjedhjet e rregullta të 8 majit

Shkup, 3 prill 2024 (MIA) - Në mesnatë ka përfunduar afati për dorëzimin e listave të kandidatëve pë...

Apasiev, Mecinoviq, Kërmov, Jançev, Mojsoska dhe Dimeski, bartës të listave për deputetë nga E Majta

Apasiev, Mecinoviq, Kërmov, Jançev, Mojsoska dhe Dimeski, bartës të listave për deputetë nga E Majta

Shkup, 20 mars 2024 (MIA) - Partia e Majta në rrjetet sociale ka bërë të ditur bartësit e listave pë...

Bëhen të ditur bartësit e listave të VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit përveç në njësinë e pestë zgjedhore

Bëhen të ditur bartësit e listave të VMRO-DPMNE-së dhe Koalicionit përveç në njësinë e pestë zgjedhore

Shkup, 11 mars 2024 (MIA) - Në VMRO-DPMNE dhe koalicion ende nuk dihet...

Kuvendi debaton për planin financiar të Komisionit rregullator energjetik

Kuvendi debaton për planin financiar të Komisionit rregullator energjetik

Shkup, 6 mars 2024 (MIA) - Kuvendi sot vazhdoi seancën e 135-të në kuadër të të cilit diskutoi për P...

ZGJEDHJE 2024: Të premten fillon mbledhja e nënshkrimeve për president dhe deputetë në zyrat rajonale të KSHZ-së dhe para noterëve të autorizuar

ZGJEDHJE 2024: Të premten fillon mbledhja e nënshkrimeve për president dhe deputetë në zyrat rajonale të KSHZ-së dhe para noterëve të autorizuar

Shkup, 20 shkurt 2024 (MIA) – Afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët për president dhe ka...

Suspendohen 19 deputetë për shkak të sjelljes së pahijshme në Parlamentin shqiptar

Suspendohen 19 deputetë për shkak të sjelljes së pahijshme në Parlamentin shqiptar

Tiranë, 29 janar 2024 (MIA) - Këshilli i Etikës në Parlamentin shqiptar ka suspenduar 19 deputetë ng...

Kuzeska: Është në rrjedhë procedura për zgjedhjen e kandidatit për president të shtetit dhe kandidatëve për deputetë nga radhët e LSDM-së

Kuzeska: Është në rrjedhë procedura për zgjedhjen e kandidatit për president të shtetit dhe kandidatëve për deputetë nga radhët e LSDM-së

Shkup, 12 janar 2024 (MIA) - Ka filluar procedura për zgjedhjen e kandidatit për kryetar të shteti n...

Kuvendi e votoi vendimin për zgjedhje të përbërjes së re të KSHPK-së

Kuvendi e votoi vendimin për zgjedhje të përbërjes së re të KSHPK-së

Shkup, 22 dhjetor 2023 (MIA) - Me 97 vota "për", deputetët në seancën e sotme kuvendore e votuan ven...

Ademi realizoi videotakim me kolegët e tij nga Parlamenti Italian

Ademi realizoi videotakim me kolegët e tij nga Parlamenti Italian

Shkup, 14 dhjetor 2023   Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane, Arbër Ademi...

Deputetë izraelitë u bënë thirrje vendeve evropiane të pranojnë refugjatë nga Gaza

Deputetë izraelitë u bënë thirrje vendeve evropiane të pranojnë refugjatë nga Gaza

Jerusalem, 14 nëntor 2023 (MIA)- Dy deputetë izraelitë, njëri nga partia qeveritare konservatore Lik...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR